S.a

Tragedy

Photo Manipulator
Altın Üye
Reaction score
0
asdasdasfagafa

Selamun aleykum millet buraya yeni uye oldum hack yetenegimi biraz daha geliştirmek istiyorum ondan uye oldum. Hack yetenegini kotuye kullananları uyarıyorum yanlıs yapıosunuz, yeteneginizi toplumun yararına kullanmanız gerekir.:goz:

HER ŞEY VATAN İÇİN

i57055_Cx4.bmp

a.s

hack in topluma yararlı olanı nasıl oluyomuş bakiiiim

hoşgeldin kardeş , iyi forumlar sana , iyi çalışmalar :goz:

Aleyküm Selam Aramıza Hoşgeldin İyi Eğlenceler

A.s hoj geldnnn ii forumlar:D

keşke herkes senin gibi düşünse.....hoşgeldin...

hosgeldin..

firkete' Alıntı:
a.s

hack in topluma yararlı olanı nasıl oluyomuş bakiiiim

hemen cevaplayım. şu pkklı Vatan hainleri varya onların sitelerini hacklemek gibi ve ya kredi kartı hacklerini engellemek gibi yararları olabilir hackerlığın yararlı aslında saymakla bitmez :Sopa

Bu Mesajda pkkya kufur etmistim ama bir uyarı aldım bana uyarı yollayan arkadasa bi cevabım var pkkya kufur etmicemde kime kufur edicem. pkknın açılımını bilmeyenlere açılımını soleyim partiya karkeren kurdistan yani kürdistanı kuran parti anlamına gelio ve bunlar bizim ülkemizdede böyle bi devlet kurmaya çalışıyolar, e gelde bunlara internette dahi kufur etme bu yazıların yeri burası deil diosanız yanlış çünkü sitenin üst kısmında Türk Bayrağı var Türk Bayrağı olan butun sitelerde pkkya düşman oldugumuzu belirtmemiz gerekiyor.

Bana ulaşmak için: [email protected]

Cx4' Alıntı:
hemen cevaplayım. şu orospu çocuğu pkklılar varya onların sitelerini hacklemek gibi ve ya kredi kartı hacklerini engellemek gibi yararları olabilir hackerlığın yararlı aslında saymakla bitmez :Sopa
hosgeldın arkadasım .

bu mesajını edıtlermısın kufur yasak. forumdakı konusmalarına bıraz daha dıkkat et.

Aramızahoşgeldin iyi forumlar..

hoşgeldin birader eminim ki aradığını bulacaksın burada...ii forumlar

Geri