S.a ARkdaslar BAqarmısnız?

dubbah

Banned
Reaction score
0
Arkadaslar ßna Deepfreeze şifre kırıcı ve keylog lasım.. Bir Cafeye kurucm.. Beni hacklemek Neymiş Ögrensinler. Lütfen YArdım Edin..

tek masaya kurucam :vur

dubbah' Alıntı:
Arkadaslar ßna Deepfreeze şifre kırıcı ve keylog lasım.. Bir Cafeye kurucm.. Beni hacklemek Neymiş Ögrensinler. Lütfen YArdım Edin..

tek masaya kurucam :vur

bu nasıl yazı evladım..sen türk değilmisin.senin alfabende q harfi varmı? ayıp be..türkçeninde içine ettiniz...arkadaşlar türkçeyi türkçe gibi kullanmayan yavur meraklılarına lütfen rağbet etmeyin...
harfleride büyüklü küçüklü yazma bir daha ..son olarak buraya yazı yazmak için türk alfabesini iyice öğren.sonra yaz....

haydar serkan hackhellde kimse kimseyi tenkit edemez herkes istediğini yapar
dubbah sende daha ilk msjında bişeyler istiyorsun olmuyor böle arkdaşlar ltf saygı

haydarserkan' Alıntı:

bu nasıl yazı evladım..sen türk değilmisin.senin alfabende q harfi varmı? ayıp be..türkçeninde içine ettiniz...arkadaşlar türkçeyi türkçe gibi kullanmayan yavur meraklılarına lütfen rağbet etmeyin...
harfleride büyüklü küçüklü yazma bir daha ..son olarak buraya yazı yazmak için türk alfabesini iyice öğren.sonra yaz....

Evladım Dediğin Kişi Senin Babanın ARkadası..
Benm Ne kullandıgımdan Sana ne karDEsim Burda İlk Mesajımda Olay Yaratma..
EGer Yardım Ediceksen Et Etmeyeceksen Güle Güle.. İnSanı Çileden Cıkarma.. :mad:

bu site bozuk abi valla baska varsa verirmisin deepfreeze yi kurdum şifrede koydum ama şifre yanlış diyor

Geri