s.a arkadaslar süpersiniz

serkan47

New member
HH Üyesi
Reaction score
0
s.a arkadaslar ben bu siteye cok önceden üye olmustum ama hiç girmiyodum... insallah bende sizin gibi bi gün hacker olurum inanırmısınız bi cok hack sitesine üye olmama rağmen sadece bu site hosuma gidiyo cyber worrior ada üyeydim gitmiyince atıldım:)neyse ALLAH KOLAYLIK VERSİN SİZE İNSALLAH BENDE BİŞİLER ÖĞRENİRİM SİZLERDEN unutmadan diim ben hellboy' paylasımlarını cok begeniyorum mukemmel biri tşk ederim s.a

hb tşk ederim bursadan herkese selam olsun

kahretsin süperimdir ;P

h.g. arkadaşım..;)

Aramıza hoşgeldin. Burada sadece hack yok aklına gelen herşey var.

Aramiza Ho$GELDin..

Süperizdir Biz İşte ÖLE ;)
Bİri Bizi Durdursun :hhman:

hb tşk ederim arkadaslar gösterdiğiniz ilgiden dolayıda ayrıca tşk ederim

bende bi kaç program var işinize yarıyacaksa bırakabilirim forma bi arkadas vermişti ( cyber worriorun en mukemmel üyesidi idi ) ama onu kaybedince ne işe yaradıklarınıda öğrenmekten mahrum olduk :(
programlar ( mdb5toolbıx10 ) (CGI SCANNER ) (INDEXSER ) (nstalker 2006freeedition site ) (rfı acıgı bulma ) ( rfı master ) ( special _rfı acık tarayıcı ) ( ıp değiştirme hide playnum ) ( n-steallht - site acıkları için ) ( mp5 yapıcı ) ( rfı_tarayıcı ) msn şifr kırıcı v1.0 )
lazım olursa upload eder bırakırım kolay gelsin

aramıza hosgeldiniz. serkan47. =)
diğer forumda yaşadığınız anıların burda münakaşasını yapmazsanız seviniriz.

hb helboyy RABBİM İNŞALLAH SENİN VE SENİN GİBİ HACKER OLMAYI NASİP ETSİN SENİN HAYRANLARINDAN BİRİYİM =)

hb helboyy ALLAH İNŞALLAH SENİN VE SENİN GİBİ BASARILI HACKER OLMAYI NASİP ETSİN SENİN HAYRANLARINDAN BİRİYİM =)

bende bi kaç program var işinize yarıyacaksa bırakabilirim forma bi arkadas vermişti ( cyber worriorun en mukemmel üyesidi idi ) ama onu kaybedince ne işe yaradıklarınıda öğrenmekten mahrum olduk
programlar ( mdb5toolbıx10 ) (CGI SCANNER ) (INDEXSER ) (nstalker 2006freeedition site ) (rfı acıgı bulma ) ( rfı master ) ( special _rfı acık tarayıcı ) ( ıp değiştirme hide playnum ) ( n-steallht - site acıkları için ) ( mp5 yapıcı ) ( rfı_tarayıcı ) msn şifr kırıcı v1.0 )
lazım olursa upload eder bırakırım kolay gelsin

Biri Bizi Durdursun =)

Aramıza hoşgeldin ^^

Hb TŞk Ederİm İnsallah BeŞer Olarak Kİmse Durduramiyacak :)

Geri