sırtında evini taşı çantası :))

başlığı görünce harry potter-ölüm yadigarlarında hermione granger ın çantası aklıma geldi. :biggrin:

bana öyle bir çanta lazım elinde olan var mı? :p

var elimde bir büyük bavul sonsuzluga :)sen canta olayinda bayagi bir derlisin sanirim gecende bir yazini hatirliyorum bir konuda

ooo ne güzel dünya adam ne var ne yok doldurmus.......

Ne Çantası Yavvv Resmen Araba Bu Henüz Modelini Çözemedim Ama HeralDe Prototip AşamasınDa He He :p

var elimde bir büyük bavul sonsuzluga :)sen canta olayinda bayagi bir derlisin sanirim gecende bir yazini hatirliyorum bir konuda

ooo ne güzel dünya adam ne var ne yok doldurmus.......

yok ali öyle bir çanta değil bu. normalde çanta kullanmayı sevmem kullandıklarım da oldukça küçük çantalardır. : )

ölüm yadigarlarını izlersen ne demek istediğimi anlarsın. :biggrin: bahsettiğim çanta bayanların gece özel bir davete giderken kullandıkları oldukça küçük bir çanta ama içine 3 kişinin uzun süre kullanabilecekleri kıyafetleri, günlük kullanılan gereçler ve hatta çadır bile sığıyor. :biggrin:

öyle bir şey elinde varsa gönderirsen sevinirim. :blush:

başlığı görünce harry potter-ölüm yadigarlarında hermione granger ın çantası aklıma geldi. :biggrin:

bana öyle bir çanta lazım elinde olan var mı? :p

Valla yeteceğini bilsem alırımda o da yetmez bir bayana yine doldurur yine açıkta ürününüz kalır : )

sorry vallahi olsa dükkan senin:tongue_smilie:

teşekkür ederim :tongue_smilie:

Valla yeteceğini bilsem alırımda o da yetmez bir bayana yine doldurur yine açıkta ürününüz kalır : )

yok yok kalmaz bulursan yolla bana. ben kendi küçücük çantama o kadar şey sığdırıyorum öyle bir çanta olsa evi sığdırırım içine :p

neyse patron kızacak şimdi bana çok konuşuyorsun diye :001_unsure: :p

Geri