"Sıra Sana Da Gelecek"

TraFoo

Banned
Reaction score
0
thumbnail.php
,
"Sıra Sana Da Gelecek"

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AKP, tüm olanakları ve fırsatları değerlendiriyor anlaşılan.

AKP Gençlik Kolları’nın şu sıralarda gençlere yolladığı elektronik postalarla işe başlamışlar. Bu elektronik postalar bana da ulaştı. Mail adresime nereden nasıl ulaşıldığı ayrı bir soru! Ancak bu ve benzeri konularda kendilerinin engin tecrübeleri herkes tarafından biliniyor.

Kim bilir; bu e-postalar size de ulaşmış olabilir. Eline ulaşmayanlar için gençleri siyasete yönlendirmek ve liderlik sıralarında gençlerin yerlerini almalarını amaçlayan bu elektronik postayı anlatayım;

Elektronik posta da üç tane fotoğraf yan yana bulunuyor;
Birinci fotoğrafta: Ülkenin emperyalizme eklemlenme yolunda ki en büyük adımlarını atan Adnan Menderes,

İkinci fotoğraf: Amerikan yeni sağ politikalarının Türkiye mimarı Turgut Özal,
Üçüncü fotoğraf: küresel politikaların Türkiye ayağı Tayyip Erdoğan,

Dördüncü fotoğraf mı? Bu kısımda şu yazıyor “Sıra Sanada Gelecek” (burada “da” nın ayrı yazıldığını biliyorum ancak ben metni hazırlayanların aktardığı gibi yazıyorum)

Fotoğrafların altında ise her zaman duymaya alışık olduğumuz kalıplaşmış sözler…
Kendilerine lider diyen ve Kemal Sunal’ın “Koltuk Sevdası” filmindeki gibi o ceylan derisi koltuklardan kalkmamaya yemin etmiş, “sıra sana da gelecek” örtüsü altında, biz gençlere sıranın hiç gelmeyeceğini garanti eden anlayışın yansımaları…
“Sıra sanada gelecek.”

Ne güzel anlatıyor bu cümle ülkede gençlere biçilen hedefi. Eğer beklersek, yönetememek için, susturulmak için, sıra bize de gelecek.
Ama bizler liderliği ve liderlik kültürünü, genç olmanın sorumluluğu içinde beklersek çok geç olacağını, Kemal Atatürk’ten öğrenmedik mi?
O zaman başka hiçbir liderin ardından sıra beklemeyeceğimizi ne zaman haykıracağız?
Kimsenin bize biçtiği sırayı beklemeden ülkemizi yöneteceğimiz ve kendilerine lider diyen bu insanlara “SIRA BİZİM ARTIK” diyeceğimiz günlerin çok yakında olduğu inancımla …
Hakimiyet-i Milliye Gazetesi - "Sıra Sana Da Gelecek"-Merve ÇOBAN

Güzel Bir Paylaşım...TeşekkürLer..

Sevgili trafoo

Keşke yayınladığın yazıyı birde sen okusan.Direk almasan.

1- Kamal değil Kemal
2-Kamal Atatürk değil Mustafa Kemal Atatürk
3-Eğer Ak parti susturmak isteysedi emin ol çoktan yapardı.Bakınız kozmik oda o kadar söze rağmen hiç geri adım atmadı.
4-Bunlara dikkat edelim kardeşim kaş yaparken göz çıkartabiliriz...

Sayemde Kemale erdiniz galiba.....

Bu trafoo ne zaman patlayacak ya ...

İşi gücü dine millete , millet için önemli olan değerlere dil uzatmak

Gençlerin siyasete katılması kötü birşey mi ?

Menderes zamanında Türkiye çığır atladı aç araştır

Sarıgül sol bir parti kuracak söylevi aynen şuydu ; Özalın ekonomik politikasını aynen uygulayacağız

ve AKP , AKP nin kıymetini de AKP yerine iktidara başka bir parti gelirse anlarsınız gerçi siz kabullenemezsiniz

Çünkü siz ekonomik değil ideolojik bakıyorsunuz , ne zaman akıllanacaksınız

yahu trafoo bu ne biçim bir site , hele osmanlı ile yazılanlar ne öyle harbiden bu iftiralara inanıyor musun?

bu kadar saf mısın yok Türkmenlerin boğazı kesiliyormuş da Fatih zamanında Türkler vergiden başka askerlikten başka bir hale yaramaz olmuslar da

ne bu ya Osmanlı denince tüm Dünya Türk der siz Türk olduğunu kabul etmiyorsunuz , ne bu TKT Allah aşkına Ebussuud Efendi Kanuni zamanında yükselişi sağlayan adamlardan biri olarak gösterilir tarihçiler tarafından çok derin bir insandır

Sanırım sen Alevisin ve dedem Yavuz Sultan Selim in ÇALDIRAN da Fatih Sultan Mehmed in OTLUKBELİ nde Hz Ayşeye Osmana Ömere Ebubekire söven bozuk tarikatli safevileri akkoyunluları
yoketmesi zorunuza gidiyor

Menderes zamanında Türkiye çığır atladı aç araştır

*Mendersle Çığır atladık heeeeeeee
*Özal ile Çağ atladık heeeeeeee
*Tayyip lede atlıyoruz heeeeeeee

devamlı atlıyoruz fakat hep geri gidiyoruz nedense....

Sarıgül sol bir parti kuracak söylevi aynen şuydu ; Özalın ekonomik politikasını aynen uygulayacağız

Sarıgül, fetullahın sol tarafıdır.....

şak şak şak şak ..
Başka birşey bilmez misiniz
siz yahu...bu korkutma taktiğini defalarca kullanıdınız
aynen istediğiniz şekilde iktidar yönetilemeyince
askeri göreve çağırmanız gibi..fikir üretin
yeni fikir..farkında değil misiniz Türkiye
hergün ilerliyor ama siz kendi yerinizde
sayıyorsunuz ve fikir üretmeyip beyin
hücrelerinizi kullanmadıkça da biyolojik
olarak gerilemeye, atrofiye uğramaya mahkumsunuz.

Aranızda biri daha çıksın desin Allah şahidimdir bu mailden bana da geldi.Hadi bakalım.Merve çobanın soyal devletin çöküşü adlı yazısıda bir garipti.

Bana böyle bir mail gelmedi şahsen , provake eylemler bunlar Sarıgülün Fethullahın sol tarafı olduğunu nerden çıkardın ya...

o koltuklarda oturan insanlar koltuklarından kalkmamaya
yemin etmiş olsalardı, reis-i cumhur secimlerinde kendileri
de aday olurlardı. ayrıca 2011'de milletvekili olmayacaklarını
da acıklamazlardı.

lütfen basit basit iftiralar atmayın, cünkü herkes gerçekleri
biliyor. ama bir tek sizin bildikleriniz yanlıs. :)

Kendi kirli çamaşırlarını bize mal etmeye çalışıyorlar:D

yahu trafoo bu ne biçim bir site , hele osmanlı ile yazılanlar ne öyle harbiden bu iftiralara inanıyor musun?

bu kadar saf mısın yok Türkmenlerin boğazı kesiliyormuş da Fatih zamanında Türkler vergiden başka askerlikten başka bir hale yaramaz olmuslar da

ne bu ya Osmanlı denince tüm Dünya Türk der siz Türk olduğunu kabul etmiyorsunuz , ne bu TKT Allah aşkına Ebussuud Efendi Kanuni zamanında yükselişi sağlayan adamlardan biri olarak gösterilir tarihçiler tarafından çok derin bir insandır

Sanırım sen Alevisin ve dedem Yavuz Sultan Selim in ÇALDIRAN da Fatih Sultan Mehmed in OTLUKBELİ nde Hz Ayşeye Osmana Ömere Ebubekire söven bozuk tarikatli safevileri akkoyunluları
yoketmesi zorunuza gidiyor

öncelikle sana biraz tarih dersi lazım. ama islam tarihi. o insanların kesilmesinin nedeni ömere ebubekire ayşeye sövmeleri değil sadece ve sadece caferi olmalarıdır.

ayşe'nin nedenini merak edenler araştırıp öğrensinler bir zahmet.

lütfen yorumlarınızda kendiniz için kutsal sayılmıyor diye basklarının kutsal saydıgı insanlara "iftiracı gibi kelimeler kullanmayınız tekrar uyarılmayacaksınız

moderator uyarısı

Fesadı bulur bunlar,
Bizleri böler bunlar,
Karşıdan da güler bunlar,
AKILLI OLMAK LAZIM...
KARA OZAN

ne güzel söylemiş :utan

*Mendersle Çığır atladık heeeeeeee
*Özal ile Çağ atladık heeeeeeee
*Tayyip lede atlıyoruz heeeeeeee

devamlı atlıyoruz fakat hep geri gidiyoruz nedense....

Sarıgül, fetullahın sol tarafıdır.....

kim ALLAH'ı zikretse,bismillah dese,kutsal saydığımız şeyleri söylese ya dinci oluyor ya fethullahçı oluyor ya dini siyasete alet etmiş oluyor bu nasıl bir düşünce tarzıdır bu nasıl bir art niyettir bu arada fethullah gülenin en sevmediği şey de fethullahçı denmesidir

öncelikle sana biraz tarih dersi lazım. ama islam tarihi. o insanların kesilmesinin nedeni ömere ebubekire iftiracı ayşeye sövmeleri değil sadece ve sadece caferi olmalarıdır.

iftiracı ayşe'nin nedenini merak edenler araştırıp öğrensinler bir zahmet.

Kardeş sen ne yapıyosun o bahsettiğin Hz.Aişe(ra) sa kanım dondu.O avatarındaki Hz.Ali ise Hz.Ali(ra) Hz.Aişe yi canı gibi severdi.Hiç kusura bakma rixa ediyorum ya özür dile yada avatarında ki resmi değiştir.
Hz. Âişe Peygamber Efendimiz’in eşi ve onun en yakın arkadaşı Hz. Ebû Bekir’in kızıydı. Âişe-i sıddîka diye tanındı. Annesi Ümmü Rûmân Peygamber Efendimiz’in çok değer verdiği bir hanımdı.

Geceleri namaz kılar çoğu zaman oruç tutardı. Öksüz ve yetimleri himâye edip yetiştirir sonra da onları evlendirirdi.

Tekrarlarıyla birlikte 2210 hadis rivayet etmiş olan Hz. Âişe sahâbe arasında en çok hadis bilen yedi kişiden biriydi. Kur’ân-ı Kerîm’i bütün incelikleriyle anlar ve tefsir ederdi. Arap şiirini ve soy bilgisi demek olan ensâp ilmini de çok iyi bilirdi. Kur’ân-ı Kerîm’i hadîs-i şerîfleri kısaca İslâmiyet’i pek çok insana öğretti.

Hz. Peygamber’in vefatından sonra 47 yıl daha yaşadı. Hicretin 58. yılında tıpkı Peygamber Efendimiz gibi 63 yaşında iken Medine’de vefat etti.

Efendimiz(sav) Hanımları içinde Hz. Hatice’den sonra en fazla onu severdi.

"Ama Bizden kendilerine güzellik geçmiş bulunanlar; işte, onlar, ondan uzaklaştırılmışlardır." (Enbiya Suresi, 101)

"... Şüphesiz Ben, erkek olsun, kadın olsun, sizden bir işte bulunanın işini boşa çıkarmam. Sizin kiminiz kiminizdendir. İşte, hicret edenlerin, yurtlarından sürülüp-çıkarılanların ve yolumda işkence görenlerin, çarpışıp öldürülenlerin, mutlaka kötülüklerini örteceğim ve onları, altlarından ırmaklar akan cennetlere sokacağım. (Bu,) Allah Katından bir karşılık (sevap)tır. (O) Allah, karşılığın (sevabın) en güzeli O'nun Katındadır." (Al-i İmran Suresi, 195)

Hiç mi Allah'tan korkun yok Hz.Muhammed(sav) hanımı ve Hz.Ebubekirin kızına dil uzatıyorsun.
Kardeşlerim biri şuna el atsın uyarsın bakın bunun vebali ağır olur.Bu dünyanın diğer tarafıda var.Sanki Hz.Aişe(ra) tanımıyoruz...

bence tayyip Amerikan ajanligi yapiyor gibime geldi sanki

Şaka Gibi
Ne olduğu belirsiz adamların yazılarına itibar Etmeyin Arkadaşlar ..

Din için Önemli kişilere İftiracı diyen Arkadaşları da Kaale Almayın .
..

Şaka Gibi
Ne olduğu belirsiz adamların yazılarına itibar Etmeyin Arkadaşlar ..

Din için Önemli kişilere İftiracı diyen Arkadaşları da Kaale Almayın .
..

sen 9. sınıfa geçtin mi?

gemar'a

( - ) " Ali ( a.s. ), İlmin kapısıdır ve benden sonra Peygamberliğimin mahiyetini ümmetime o izah edeceltir. O'nu sevmek imandır, O'na kin bağlamak nifaktır... " ( Deylemi , Ebu Zer'in hadisinden alınmıştır. Aynı Kenz'de olduğu gibi . ( c. 6 , s . 156 ) .

( - ) " Ali'yi seven beni sevmiş olur. O'na buğzeden ondan nefret eden bana ve Allah'a buğzetmiş benden nefret etmiş olur. " ( Hakim, Sahih'inde ( c. 3, s. 124 ) tahriç eder ve ilaveten şöyle der : Bu hadislerin senetleri doğrudur, ama tahriç etmezler ", İki şeyhi Buhari ve Müslüm'i kastetmektesir. Ve ayrıca da Amr b. As'ın hadisidir.) .

( - ) " Ya Ali ! Benden ayrılan Allah'tan ayrılır, Senden ayrılan da benden ayrılmış olacaktır. " ( Hakim Sahih'inde , c. 3 , sayfa . 124 tahriç eder ve ilaveten şöyle der : Bu hadislerin senetleri doğrudur, ama tahriç etmezler . İki şeyhi Buhari ve Müslim'i kastetmektedirler. ) .

(- ) " Ya Ali , senin sevdiğin benim sevdiğimdir, benim sevdiğim ise Allah'ın sevgilisidir. Senin düşmanın benim düşmanımdır. Benim düşmanın ise Allah'ın düşmanıdır. Sana buğz edenlerin cezası da cehennem azabıdır ." ( Hakim, müstedrek'in 3. cüzünün 2 . sayfasında tahriç eder ve iki şeyhin şartı gereğince tashih eder. Ama ne yazıktır ki kendi toplumu olan Ehl-i Sünnet'e gerçeği anlatmaya yanaşmazlar. )

Kim benim gibi yaşayıp, benim gibi ölmeyi ve bana Allah'ın vefat ettiği cennet'e gitmek istiyorsa ki ; O cennet ebediyet cennet-idir ; Ali'yi ve ondan zürriyetini kendine veli seçer ; Onlar sizi hiçbir zaman hidayet kapısından çıkarıp, yalnışlığa ve kötülüğü ve adaletsizliğe yönelmezler. "

( - ) " Ey Ammar ! Ali'nin bir vadiye, insanların ise başka bir vadiye girdiğini görürsen, Ali'nin girdiği vadiye gir. O seni hidayetten çıkarıp, helak olmaya sevketmez. "

bu kadar hadis yeter mi?

umarım ne demk istediği mi anlamışsınızdır.

sen 9. sınıfa geçtin mi?

gemar'a

( - ) " Ali ( a.s. ), İlmin kapısıdır ve benden sonra Peygamberliğimin mahiyetini ümmetime o izah edeceltir. O'nu sevmek imandır, O'na kin bağlamak nifaktır... " ( Deylemi , Ebu Zer'in hadisinden alınmıştır. Aynı Kenz'de olduğu gibi . ( c. 6 , s . 156 ) .

( - ) " Ali'yi seven beni sevmiş olur. O'na buğzeden ondan nefret eden bana ve Allah'a buğzetmiş benden nefret etmiş olur. " ( Hakim, Sahih'inde ( c. 3, s. 124 ) tahriç eder ve ilaveten şöyle der : Bu hadislerin senetleri doğrudur, ama tahriç etmezler ", İki şeyhi Buhari ve Müslüm'i kastetmektesir. Ve ayrıca da Amr b. As'ın hadisidir.) .

( - ) " Ya Ali ! Benden ayrılan Allah'tan ayrılır, Senden ayrılan da benden ayrılmış olacaktır. " ( Hakim Sahih'inde , c. 3 , sayfa . 124 tahriç eder ve ilaveten şöyle der : Bu hadislerin senetleri doğrudur, ama tahriç etmezler . İki şeyhi Buhari ve Müslim'i kastetmektedirler. ) .

(- ) " Ya Ali , senin sevdiğin benim sevdiğimdir, benim sevdiğim ise Allah'ın sevgilisidir. Senin düşmanın benim düşmanımdır. Benim düşmanın ise Allah'ın düşmanıdır. Sana buğz edenlerin cezası da cehennem azabıdır ." ( Hakim, müstedrek'in 3. cüzünün 2 . sayfasında tahriç eder ve iki şeyhin şartı gereğince tashih eder. Ama ne yazıktır ki kendi toplumu olan Ehl-i Sünnet'e gerçeği anlatmaya yanaşmazlar. )

Kim benim gibi yaşayıp, benim gibi ölmeyi ve bana Allah'ın vefat ettiği cennet'e gitmek istiyorsa ki ; O cennet ebediyet cennet-idir ; Ali'yi ve ondan zürriyetini kendine veli seçer ; Onlar sizi hiçbir zaman hidayet kapısından çıkarıp, yalnışlığa ve kötülüğü ve adaletsizliğe yönelmezler. "

( - ) " Ey Ammar ! Ali'nin bir vadiye, insanların ise başka bir vadiye girdiğini görürsen, Ali'nin girdiği vadiye gir. O seni hidayetten çıkarıp, helak olmaya sevketmez. "

bu kadar hadis yeter mi?

umarım ne demk istediği mi anlamışsınızdır.

Senin Gibilerin Ne yapmak istediğini anlamak için 9. sınıf olmaya gerek yok .

Geri