Sıra geldi krallığa

by.erce

New member
Reaction score
0
7_194262_semih1101bb.jpg

Attığı kritik gollerle 2007'ye damgasını vuran Şemih Şentürk, yuvada kesin kalmış gibi konuştu.

A.Madrid bastırıyor
Avrupa'dan çeşitli teklifler alan, özellikle Atletico Madrid takımının kıskacında olan Semih Şentürk, yuvada kalma isteğini net olarak dile getirdi. İspanyol kulübünün, menaceri Şenol Çilek aracılığıyla gönderdiği “Kesinlikle sözleşme yenilemesin. Sezon sonunda bu transferi gerçekleştireceğiz” mesajına karşın tercihini Sarı-Lacivertli ekipte kalma yönünde kullanmayı düşünen genç golcünün, beklentilerinden ötürü Fenerbahçe yönetimi ile arasında hiçbir sorun çıkmayacağına yürekten inanıyor.

Ama o Fenerbahçeli
Yakın çevresine, “Avrupa kulüplerinden önemli teklifler alıyorum, ama büyük olasılıkla Fenerbahçe’de kalırım” diyen Şentürk, Belek kampının çok iyi geçtiğini belirterek, ikinci yarı ile ilgili şunları söyledi: “3 cephede de başarılı olmak için varımızı yoğumuzu ortaya koyuyoruz. Rakiplerimizden daha kaliteli bir kadroya sahibiz. 2007 benim açımdan verimli geçti. Bu formayı kaptım, bırakmaya da niyetim yok. Gollerime bıraktığım yerden 2008’de de devam edip, krallığa ulaşmayı hedefliyorum.”

FANATİK

Geri