Sıra bizede geldi :) askere gidiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

l3adl3oy

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar askere gidiyorum.. İstanbul Tuzla yedek subay.. Sonrada kurada neresi çıkarsa..

Bu forumu ve sizleri özliycem..Bu forumdan çok şey öğrendim.. Benim için fikir alışverişleri konusunda, yeni arkadaşlar edinmede araç oldu.. Çok güzel, fikirlerin değerli oldugu , kimi zaman ateşin yükseldiği sohbetlerimiz oldu..Çok iyi arkadaşlar edindim.. Onlardan çok şey öğrendim.. Eğer ben birilerini birşeyler anlatabildiysem ne mutlu banada onlarada.. Olduysa bir hatamız istemeden kırdıysak birilerini affetsinler.. Hakkınızı helal edin..

İyi forumlar..

Hayırlı teskereler dileyelim.Alnının akı ile sağ-salim dönmek nasip eder inşallah Yüce Allah.

Eh o zaman bu akşam rahat uyuyalım :)

Not: Bu mesajı gördüm ya,bankaların önü bizim sokağa kadar kuyruk olsa ne yazar :)

İkinci not: Bu başlığın buraya değil özel günlere taşınmasını rica ediyorum.

Üçüncü not: Sanki ben gidiyorum yahu :)....Ama orasının ASKER OCAĞI olduğunu kısa zamanda öğreneceksin :) Hele ki TUZLA'da....

Teşekkürler dostum. İnş sağ salim gideriz alnımızın akı ilede döneriz..

Foruma takılanlar hep askerlik çağındaki kişiler galiba =). Allah yardımcın olsun. Bir kuran meali okuyacaktın tefsirle birlikte unutma onu :biggrin:

Hayırlı teskereler YUSUF'UM sağ salim git sağ salim gel güzel kardeşim Zaten zevki yoktu buraların sende gidiyorsun ya tadı tuzu kalmaz buraların çarşı iznine çıkınca arada sırada profile bişeyler yaz çiz mutlak dönerim güzel kardeşim HAKKINI HELâL ET

Tavşan tepenin Sapan sırtlarında savunma ve taarruz desleri yaparken beni hatırla zordur tel üstüvaneleri aşmak .
Milyemini iyi bağla traveslerde yolu kaybetme.

Kaçıncı dönem oldu acaba Tuzla da yedek subaylar?
Ben 255. dönemdim. Tabii o zaman sene 1996 -1997 yılları idi.
Şuna 14-15 sene olmuş.
İlk gün malzemeleri alıp dersliklere gittiğimizde hayatımda ilk defa bot bağlamayı öğrenirken çektiğim yanlızlık ve içimi kaplayan burukluk ile bittikten sonra ayrılırken dostlardan duyduğum hüzün hala aklımda.
İlk gün yedek subay aday adayı iken 1. bölüğün tuvaletlerinden birinin kapısında bir yazı görmüştüm.
''Bir gün gelecek bir gün kalacak'' Hadi be demiştim.
Tesadüfen çıkacağımız gün artık arkadaşlar ile vedalaştıktan sonra yine aynı lavabo denk gelmiş hayret etmiştimtesadüfe . Bir gün bile kalmamıştı.
Şimdi bakıyorum da 15 yıl olmuş. Kırkıma gelmişim.

Izdırabın sonu yok sanma , bu alemde geçer ,
Ömr-i fani gibidir , gün de geçer , dem de geçer ,
Gam karar eyliyemez hande-i hurrem de geçer ,
Devr-i şadi de geçer , gussa-i matem de geçer ,
Gece gündüz yok olur , an-ı dem adem de geçer

Neyzen' e hak vermemek mümkün mü?

Günün tadını çıkar kardeşim. Sana geçmez gibi gelen zaman suda sabun gibi eriyip geçecek.Ve bilesin ki bu günlerini bizim şu an andığımız gibi zevk ile anıp
hakedilmiş ekmeğini yiyen adamın duyduğu öz güven ile
bir başka bakacaksın güzel memleketine ..

hayırlı teskereler : ) 12 ay sonra siyasete kaldığımız yerden devam ederiz :)

Allah hayırlı tezkereler nasip etsin.Sağ salim gider gelirsin inşallah.

Şimdiden hayırlı tezkereler. Yolun açık olsun..

HayırLı Tezkereler Kardesim. Enistem de Orda Yapmıs. Güzel Bi Yer Diyodu. Tabi O Zamandan Bu Zamana Nolmustur Bilemem. Kendine Dikkat Et. Allah'a Emanet Ol.

Hayırlı tezkereler ALLAH yar ve yardımcın olsun

Hayırlı Tezkereler ;)

Tavşan tepenin Sapan sırtlarında savunma ve taarruz desleri yaparken beni hatırla zordur tel üstüvaneleri aşmak .
Milyemini iyi bağla traveslerde yolu kaybetme.

Kaçıncı dönem oldu acaba Tuzla da yedek subaylar?
Ben 255. dönemdim. Tabii o zaman sene 1996 -1997 yılları idi.
Şuna 14-15 sene olmuş.
İlk gün malzemeleri alıp dersliklere gittiğimizde hayatımda ilk defa bot bağlamayı öğrenirken çektiğim yanlızlık ve içimi kaplayan burukluk ile bittikten sonra ayrılırken dostlardan duyduğum hüzün hala aklımda.
İlk gün yedek subay aday adayı iken 1. bölüğün tuvaletlerinden birinin kapısında bir yazı görmüştüm.
''Bir gün gelecek bir gün kalacak'' Hadi be demiştim.
Tesadüfen çıkacağımız gün artık arkadaşlar ile vedalaştıktan sonra yine aynı lavabo denk gelmiş hayret etmiştimtesadüfe . Bir gün bile kalmamıştı.
Şimdi bakıyorum da 15 yıl olmuş. Kırkıma gelmişim.

Izdırabın sonu yok sanma , bu alemde geçer ,
Ömr-i fani gibidir , gün de geçer , dem de geçer ,
Gam karar eyliyemez hande-i hurrem de geçer ,
Devr-i şadi de geçer , gussa-i matem de geçer ,
Gece gündüz yok olur , an-ı dem adem de geçer

Neyzen' e hak vermemek mümkün mü?

Günün tadını çıkar kardeşim. Sana geçmez gibi gelen zaman suda sabun gibi eriyip geçecek.Ve bilesin ki bu günlerini bizim şu an andığımız gibi zevk ile anıp
hakedilmiş ekmeğini yiyen adamın duyduğu öz güven ile
bir başka bakacaksın güzel memleketine ..

Sağol dostum son günlerimizi dolduruyoruz.. Dediğin gibi günün tadını çıkarmya çalışıyorum. :)
343. dönem şu an.. :)

Fikir olarak anlaşamasam da artık bu noktada siyaset biter .Siyaseti dönüşünde yaparız tabi ölmez sağ kalırsak eğer

Hayırlı tezkerele
r

Şimdiden hayırlı tezkereler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri