Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar bende bi forum açıım dedim isim hep hayalimdi neshter isimli bi forum açmak ismi wasp bulmuştu sonra en büyük hedefim oldu ve başardım denilebilir 1 aydır falan sitemiz açıktır hhdeki kardeşlerimizide orada görmek isteriz ii forumlar
bu arada arkadaşlar bişey eklemek istiyorum ben hhde yetiştim bildiğim herşeyi burdan öğrendim (forum anlamında) ve bende kendi bildiğim herşeyi buraya vermek istedim elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. . .
akıllarda asla şöle bi soru oluşmasın SıpA hhden ayrılcakmı bırakacakmı gibi asla böyle bişey yok yönetim beni görevden almadığı sürece mod olarak devam hep en iyisiyle modluğum alınsada hhdeyim
hiç bi zaman burayı bırakmam hiç bi zamn hemde böle bi soru işareti olmasın HH benim yuvamdır siteyi nie açtın dioorsanız valla işler karışık neshter forumunu açmak hayalimdi ama şimdi deildi hatta belkide sadece bi hayal olarak kalacaktı ama istem dışı olaylar oldu!!!
Sıpa üzgünüm ama ne yazikki bundan öncekilere de aynı kuralı uyguladık, adaleti olmamız lazım.. şimdiye kadar ki emeklerin için teşekkürler.. forumunda da başarılar..