Sınav sorusu

rare

New member
Reaction score
0
arkadaşlar cuma günü bu soru üzerinden final sınavına gireceğim yardımcı olursanız sevinirim.

Türkiye de farklı siyasi gruplar,ekonomik sınıflar,sosyal kesimler ve eğitim seviyeleri arasında sürekli çatışma ve çekişme bulunmaktadır tezinin hangi dereceye kadar doğru olduğunu değişik dönemler ve uluslar arası ilişkilerin etkilerini göz önünde bulundurarak somut örneklerle açıklayınız?

kısa olsada olur

benim pek bilgim olmadığı için 3 cümle bile yazamıyorum:)

yarın haberleri aç izle ne görüyorsan yaz. =) Harika bir konu olmuş. Veren hocaya saygılar... Yaz yaz bitmez doğru. Ancak Farklı dönemler derken ne kadar sürelik dönemler? son bir kac yıl mı, son 50-60 yıl mı ?

peki sana anlama babında yardımcı olalım.
şimdi ben yazsam konuya hakim olamazsın.
sen sağ-sol kavgalarıyla ilgili biraz google dan araştırma yap.
sonra hafiften konuya hakim olmaya başlarsın.

bu tür çatışmalar kimlere ne kazandırmış felan onları biraz araştır
ve genelde sağ-sol kavgalarına hangi yapıdaki insanlar dahil olmuş bunu da öğren

bunları bir araya getirdin mi sana yetecek bir sayfalık cevap çıkar.

ne kalem dayanır ne kağıt....:D

siyasi gruplar,ekonomik sınıflar,sosyal kesimler ve eğitim seviyeleri arasında sürekli çatışma ve çekişme

Ben olsam,şöyle bir geçmişi hatırlayarak bu güne gelirdim....üst kimlik alt kimlik gibi konulardan dolayı Türkiye'nin bazı problemlerine bikaç örnek verirdim...Türkiye'nin içinde bulunduğu çekişme ve çatışma dönemine hangi kriterlerin sebep olduğuna ve bu tezin hangi drumlar çerçevesi içinde doğruluğunu devam ettirdiğini yazardım..Sonrada uluslararsı düzeyde bu konuların nekadar etkilendiğinden ve nekadar etkiye maruz bırakıldığından söz ederek somut örnekler veriridim...

Heralde baya uzun bişi olurdu.....

böyle olsa gerek....

dstm, otur 4 arkadaşınla içki sofrasına,
herkesin kafası güzel olmaya başlayınca gir damardan..
bu arada ses kaydı yap..

herkes aille yapısı, kendi yapısı ve gelecekle ilgili fikirlerini anlattıktan sonra düünden bugüne türkiyenin şuanki nesil gözünden durumunu rahatça görmüş olursun saygılar..

aksi halde bu konuya iyi bişiler yazmak istersen cumaya kadar imkanı yok vakit yetmez..

arkadaşlar ilginiz için sağolun ama 5 kişi öneride bulunmuş kısa kısa bikaç bişey yazsaydınız şimdiye hallolmuştu.strese girdim

yok mu arkadaşlar yardım edecek ,yarın sınava gireceğim

geçmiş olsun...sen burdakileri yazdıysanda geçmiş olsun arkaadaşların pek önermeden felan haberleri yok sanırım...çatışma derken browning marka tabanca felan onlar yazılmayacak haberin olsun...gayet bilimsel bir soru yukarıda yazılanlara bak:)

Geri