Sınırsızzzz telefon görüşmesi

mavili2006

New member
Reaction score
0
Öncelikle beni bundan 1 ay önce doğru dürüst sebebi olmadan banlayan arkadaş kimse ona çok kızgınım.

Evet Gelelim Ücretsiz Ev telefonu iş telefonunu aramaya

Program resmi:
Download:

Yukarıdaki linkten programı indiriyoruz daha sonra programı çalıştırıyoruz.Kullanıcı adınızı girin şifrenizi girin sonra epostanızı sallayın yada doğru girin ve üye olduktan sonra dialpad bölümüne girerek arayacağınız ev numarasını(sabit numarayı)girin.Her aramanız en fazla 5 er dakka görüşebiliyorsunuz 5 dakka dolduktan sonra tekrar arayarak 5 dakka daha konuşabilirsiniz.Cep telefonlarını çok kısa süre arıyor program.Şimdiye kadar tüm arkadaşlarımı aradım kesintisiz bir bağlantı sağlıyor ses kesilmesi sorunu yok...Program hakkında sorularınız olursa cevaplamak için buradayım...

Teşekkür etmesini bilmeyenler lütfen indirmesin...

yanlış yere açtım idare edin artık :(

ilginç bişey teşekürler denemek lazım

böyle bir program benimde lime geçmişti format attıktan sonra silindi işe yarıyordu bunu bir deneyelim bakalım

63546546516546516574 verildi =)

edit: sınırlı fakat 5 dakika kapisiteli ve tekrar üye olduktan sora çalışıyor walla billa ben denedim her yeri arıyor :D

sınırsız diyorsun birde alıntı yapma dostum sınırlı

ya bunun ücreti telefona gecmesin sonra beleş diyosunuz ama sınırlı net kullananlar için ideal gibi görünmüyo pek:D

arkadaş ellerine sağlık çok güzel proğram

wildaky arkadaşımın dediği gibi sınırlı kullanıcılara etkisi olmasın bu konuda da bir açıklama yapılırsa sevineceğiz

teşekkürler ... eline , aklına, emeğine sağlık...

Ewet cok güzel bir program ben konu acmayı düsünüyordum ama acılmıs konu :D bide unutmadan söleyim kotalı olan arkadaslar bu program kotadan biraz yiyo:goz:

Yanİİ Şİmdİ Bİraz Yİyo Derken Nasil Bİraz Daha AÇik Bİr Anlatim Olsa Daha İİ Olacak

cep telefonlarını arayamıyoruz. cağrı atıyor acınca kapanıyor.krediniz yoktur diye bir mesaj kutusu cıkarıyor. cep telefonu arayan arkadaslar nasıl basardılar bunu, anlatırlarsa güzel olucak.

sınırlı kotası olanlarada cevap: messenger vb. programlarda yaptığınız sesli görüşmelerden kotanız ne kadar etkileniyorsa bu durumda da aynı şekilde etkilenme söz konusudur.
birde telefon faturasına hiç bir şekilde yansıma olmamaktadır.
artı yurt dışını rahatlıkla arayabiliyorsunuz, tam 52 ülke.

kaspersky uyarı veriyor kayıt defterine ulaşım gibi falan

güvenilirmi güveneimmi;?

ben kullanıorm bunu 5 dk.larda bitio sonra baska bi üye ismi e-posta adresiyle tekrar üye olunca konusluyo ama

eyv eLıne sagLık...
cep teL hıcbıturLu aranMIyoo

yaa ben bizm ewi arıom burda pcde çalıo gösterio ama ew telefonu çalmıo ne iş ???

bu programı internet kulaklığıylamı yoksa ev tlfnuylamı yapıyoruz.

Geri