Sınırsız TekLif!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Başkan Yıldırım Demirören ile Celal Kolot arasında şaşırtıcı bir diyalog...

Gcelalettin_kolot.jpg

Demirören’in, başkan adaylığını açıklayan eski yöneticisi Celal Kolot’a “Sınırsız yetkilerle yine futboldan sorumlu olacaksın” diye öneride bulunduğu öğrenildi.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in, daha önce yönetiminde futbol şube sorumlusu olarak görev yapan ve sonra istifa eden Celal Kolot’tan Ocak 2010 kongresinde yeniden şubenin başına geçmesini istediği ortaya çıktı.

Kendi cebinden 2 milyon euro vererek futbolun patronu olan ancak yapılan yanlış transferlere ve ödenen milyon eurolara sessiz kalmayıp görevi bırakan Kolot ile Demirören arasında, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir diyalog yaşandı. Konuşulanlar şöyle: İkili, başkanın yeni yönetimine alacağı öğrenilen Cezmi Mutlu’nun oğlu Mehmet Mutlu’nun düğününde buluştu.

-‘BENİM ÇİZGİM BELLİ’-

Celal Kolot’un yanına giden Demirören, “Seni Ocak ayındaki yönetimimde tekrar aramızda görmek istiyorum. Yine futboldan sorumlu olacaksın, üstelik yetkilerin de sınırsız olacak” dedi. Kolot’un ise “Başkan benim çizgim belli. Beşiktaş’ta görev almak bana onur verir. Ancak böyle şeyler ayak üstü konuşulmaz” dediği öğrenildi.

BU dengesize mi sınırsız yetki? bi de başkan adayı olmuş. Hiç mi yüzümüz gülmeyecek bizim bu yönetim konusunda?

nevzat demir,erdal acar,ihsan kalkavan ve bunlar gibi nice multimilyoner Beşiktaşlıyı küstürdüler ya takıma daha da bişi demiyorum ben

MaaLesef Beşiktaş Demirören ve eteğindekiLerden kurtuLabiLmiş değiL,üsteLik inadına geriye dönüp daha da batırıyorLar..
CeLaL KoLot denen adamın Beşiktaş'a bi gram sportif yardımı dokunmamıştır dokunmaz da..
GaLatasaray'ın FeLdkampLa şampiyon oLduğu sene FeLdkamp'ın ömrünün sezon sonunu görmeye yetmeyeceğini açıkLamıştı ama görüyoruz ki FeLdkamp haLa G.Saray'da sorumLu ancak CeLaL KoLot o sezonun sonunu görememişti.. Ve şimdi tekrar getiriLirse bu yönetimden hakikaten şüpheLenmek gerekir..

Şüphelencek bişe yok her şey ortada... Bu adamlar işi bilmiyor... İbrahim Kaşı sat geri kirala ne anladım ben bu işten... Gökhan Zanı bedavaya verdiler... PES doğrusu...

Geri