Sınırlı Kullanıcı HEsabı

abdasl

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba,
Sizden ricam sınırlı Kullanıcı Hesabı nasıl açılıyor? Mesela "Belgelerime" ve istediğim programlara erişemeyecek. bu konuda yardım edebilirmisiniz. gpedit.msc yi denedim ama olmadı user ı denedim yine olmadı...:vur

bak kardeşim şu yolu bir izle bak istersen.. Yardımcı olabilmişsem de Allah razı olsun de yeter...
Masaüstü BİLGİSAYARIM/Yönet/DiskYönetim/C klasörü/sağ tıkla ve özellikler/kota/kota girişleri/Yereldisk c için kota girdisi/sol üst köşedeki kota/yeni kota diyosun ve sonraki aşamaları da bizzat dikkatle okuyosun ve uyguluyorsun......
Kal sağlıcakla..

Dostum öncelikle işletim sisitemini kurmuş olduğunuz disk ntfs olacak fat32 ise olmaz eğer fat32 ise convert komutunu kullanarak ntfs e çevirebilirisi. Ondan sonra yetki vereceğin klasörün üzerinde sağ clilk yap ve güvenlik va paylaşımı seç orada güvenlik sekmesinde hangi kullanıcıların o kalsöre erişmesini istiyorsan seçersin erişmesini istemeğin kullınıcıyı seçmezsin dikkat et everyone seçeneğidie seçili olasın. Program işine gelinde aynı şekilde çalışmasını istediğin programın exe dosyasını bul ve gene aynı şekilde güvenlik sekmesini seç ve çalıştırmsını istediğin kullanıcıları seç..

Olmuyooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Lütfen yardım yaaaaaaaaaaa :((((((

Geri