Sınıfta kalırmıyım ? Tek dersim 1

git biraz yalakalık yap köprüyü geçene kadar. iyi davranmaya çalış . gözüne gir . hatta evine davet et

arkadaşım anadolu liselerinde sınıf geçme ortalması 3.00 dır (bende anadolu lisesi öğrencisiyim)
derslerinin ortalamaso 3 ün üstündeyse isterse 5 zayıfın olsun sınıfı geçiyosun...
fakat 1 zayıfın var ve ortalaman 3 ün altındaysa o dersten sorumlu geçiyosun..
yani sınıfı geçiyosun hayırlı olsun.. :)

SULGORR un dediği doğrudur kalmassın bence yalakalıkta yapma ister verisin ister vermesin :)
daha konuşup arkaşın kafasını karıştırmayın geçiyo

aga ortalamyı tuttur sen ısterse sıfır olsun kımyan gecıyorsun zatende ortalama tutmuyorsa sorumlu olursun

kalmassın korkma benim lise 3 te 5 tane 1 vardı geçtim ama sonra yazın sınavda 4 tanesini vermiştim o yüzden takma kafana

lisede kolay kolay kalınmaz ya ortalama yükseltmeye girersin eğer ortalamadan kurtarıyosan

bende lise 3 e gidiyorum kardes sen geçersin %100 kalırsan ben lise 3 e kadr bosa gelmişim !:D

Normal liselerde ortalana 2.50 de gecersin eğer ortalama 2.50 tutarsa ister 3-4 zayıfın olsun gecersin.Ama anadolu liselerinde ortalama 3.00 gecmen gerekiyor.Eğer gectiysen gene aynı 3-4 sayıfın olsun ortalamayla gecersin.

Eğer 1. dönem 1 aldın 2. dönemde 1 aldın O dersten kalırsın fakat ortalama tutarsa gecersin.O dersten sorumlu olmassın.

Türk eğitim sisteminde hiçkimse 1 zayıfla sınıfta kalmamıştır merak etme. kalman imkansız türlü türlü yolu var ve hepsi geçmeye çıkar. ben öğretmenim güven ;)

Geri