Sınıfı Geçermiyim Lütfen Yardım

prophed

New member
Reaction score
0
Beyler bn 9. sınıf orencisiyim ve 2 yıllığım not hesaplamadan pek anlamam o yuzden size gosteriyim siz bi yardımcı olun Bu arada kimyacı donem odevinden 85 verdi ama yazmıyor onuda ekleyin bide sorum olucak 2 zayıfla direk geçiliyo diyolar malum yarın karne alıyoruz bi yardım lütfen

adszkp.jpg

Geçersin Takma Kafana :hhmencool:

İnşallah Geçersin Kardeşim

Şöyle ki sözlü notları falan verildikten sonra ki puanları ( orda ortalaması alınmış zaten ) ders kat sayılarıyla çarp hepsini topla ve toplam ders saatine böl eğer ki 55 in üstündeyse ortalaman otomatik olarak geçersin alan derslerini yazın ortalama yükseltme sınavlarıyla verirsin o sorun olmaz senin için. sorumlu olarak geçmiş olursun yazın halledersin onu da bi ortalamanı hesapla derim ben umarım geçersin ...

valla kusura bakma ama bana sinifta kaldin gibime geliyor

ARkadaşın dediği gibi yaptım ortalama tam 55 Geliyor

O zaman geçersin tahminimce bilgim öyle çünkü hatta düz lise ise ortalaman daha düşük olduğunda bile yetiyor diye biliyorum umarım geçersin Allah yardımcın olsun.

Geçersin kardeşim geçersin..

Ama bak benden söyLemesı bırazdan zartabur dıye bı baLtaLı ıLah geLip sen kesın kaLırsın bence boşa ümitLenme derse sıkma canını o hep öyLe konuşur.. :)

MozoLe Miяach;5048304' Alıntı:
Geçersin kardeşim geçersin..

Ama bak benden söyLemesı bırazdan zartabur dıye bı baLtaLı ıLah geLip sen kesın kaLırsın bence boşa ümitLenme derse sıkma canını o hep öyLe konuşur.. :)

ona gerek kalmadi ben zaten dedim :biggrin: takilma zartabura bukadar oda yorumcu kendi halinde yorum yapiyor :=)

sınıfta kalmıs biri olarak soluom gecers 2 zayıfla sorunlu onlarıda yuksaltmede verirsn geola fizik sanırsam ortalamadan geciosan sorun yk

ona gerek kalmadi ben zaten dedim :biggrin: takilma zartabura bukadar oda yorumcu kendi halinde yorum yapiyor :=)

Ben sevdiğime takıLırım.. :)

Ama hani şuda var sabah hh'ye gırdıgımden onun 1 kaç yorumunu gördügümde moreLım bozuLuyor sankı turkıye kupasını 28 yıLdır aLamıyormuşcasına bitik harap bı haLa burunuyorum..Jbde oLmasa kendıme geLemem yanı..:sigara:

Sadece geometriden kalırsın. Diğerlerinden geçersin.
Yani sorumlu olarak geçersin. Geometriden yükseltme sınavına girersin.

İlk Dönem 1 İkinci Dönem 2 --> Yılsonu 2
İlk Dönem 2 İkinci Dönem 1 --> Yılsonu 1
İlk Dönem 3 İkinci Dönem 1 --> Yılsonu 2
İlk Dönem 0 İkinci Dönem 3 --> Yılsonu 2
İlk Dönem 3 İkinci Dönem 0 --> Yılsonu 1

SAolsaın kardes peki geometriden girmesem olmuyor dimi yani illa sınva gircem :S

Hele yarın bi karneyi alırım koyarım buraya :D

TebrikLer ALLah Kimseye Karne Stresi Yaşatmasın Amin (=

Geri