Sİte Çok YawaŞladi.Üye Alimina Kisitlamalar Getİrelİm(hackhellkey,Üye Kefİl Vb)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
ArkadaŞlar Hackhell Bana GÖre Cok YawaŞladi We Sİteden Faydalanmak Şİmdİlİk Tam Olmasada İlerleyen GÜnlerde İmkansiz Olacak Gİbİ.
Bence Yenİ Üye Alimini DÜŞÜrelİm Sİtemİze ÖnÜne Gelen Üye Olamasin.
Hem BÖylece Kalİtede ArtmiŞ Olacak.gİtgİde Kalİte Azaliyor Bence.
Üye Alimi İcİn Hackhell Key Yada Yenİ Üye Olacak KİŞİlere Hhden Kefİl İstİyelİm.bu Sorun Bence BÖyle GİderİlmİŞ Olabİlİr.
Bu Gİbİ BİŞeyler Yapma İmkanimiz Warmi???
Yada Daha BaŞka Neler Yapilabİlİr Önerİlerİ Ve SonuÇlari TartiŞalim

saçmalık bu nu yapmak üye sayısını düşürür... bizim bi sloganımz daha var hep ileriye , tam gaz ileriye (nasıl ii uydurmuşmuyum) :)

bence anlamsız site çabuk açılır
bide şu imzalar düzelse keşke bi ton resim konuluyo biraz daha dikkat iyi forumlar

Herkes buraya üye olmakta özgür bence .Kefil isteme olayı da pek mantıklı gelmedi bana.
Site yavaş bende katılıyorum.Gündüz hele hiç bağlanmıyor ama yeni üyelere de engel olmak haksızlık olur gibi geliyor bana.

bir cok uye uye olup sonra kayboluyolar bir ay siteyi acmammis uyelerin uyelikleri silinse :eek:
sey gibi biri dogarken biri ölücek :eek:

Valla arkadaşlar yavaşlama yoğunluktan oluyor. 1 ay girmeyeni silelim demek pek sağlıklı olmaz .
bu sorunun en kısa zamanda aşılacağına eminim ben...

siteye üye alımına kısıtlama değilde paylaşımı olmayacak üyelerin girişini engellemek lazım sömürecek adam çok yoksa :D mesela adult a bi sınırlama gelmesi gerekiyor bence
sırf adult girmek için üye olanlar var :mad:

Sanırım birazda üye sayısını fazla göstermek gibi bir kaygıda var bana öyle geliyor.

tamam o zaman ama sadece üye alımı engellensin demedim başka yollar düşünelim forumdan git gide yararlanamamaya başladık ve bence büyüyerek dewam edicek başka yollar düşünmeliyiz iyi yollar.
akşam saatelire hic girilmio siteye bazen ben bu sorunlarımızın çözüme kavuşmasını istiyorum.
bence üye sayısı deilde site kalitesi we bilgi paylaşım seviyesi yüksek olmalıdır.
cogu üyede zaten sırf sömürü olsun diye takılıyo.

aslında belli mesaj'ı olmayanlar bazı paylaşım bölümlerine giremesin dicem ama ozamanda adam oralara girmek için boş mesaj atcak etrafa neyse ben işin içinden çıkamadım :S

Bence sınırlama olmamalı. Yapılması gereken belli. Server kapasitesi artırılsa sorun hallolur ama amaç kaliteyide artırmaksa öneriler bence güzel. Ama ekleyeyim. Yeni üyeler adminler tarafından onaylanarak açılsa daha güzel olur bnce

arkadaşlar tartışıldı daha önce ve üye alımını durdurma gibi bi saçmalık olamaz bu site açılırken hep daha iyi olacağı hep büyüyeceği hedefi ile açıldı

sitede kalite düşme gibi bişi söz konusu olamaz gereksiz kişiler zaten gereken muameleyi görüp gönderiliyo yani forum kontrol altında..:)

burda birsürü çalışan ve böle bişi olması saçma ..:)

mavercik demiş denmesi gerekeni.. konu kapandı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri