Anasayfam felan hep gitti:(
W wolverinali New member Katılım 10 Ocak 2006 Mesajlar 639 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 105 Konum Yokum 6 Ağu 2008 #1 Anasayfam felan hep gitti
FaLCoN_TiGeR ∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση Katılım 8 Ocak 2007 Mesajlar 3,364 Reaction score 0 Puanları 0 Konum vBulletin 6 Ağu 2008 #2 Sanırım sitende portal war index.php yi forum php yap. cmps_index.php yi index.php olarak değiştir sorunun çözülür :goz:
Sanırım sitende portal war index.php yi forum php yap. cmps_index.php yi index.php olarak değiştir sorunun çözülür :goz:
W wolverinali New member Katılım 10 Ocak 2006 Mesajlar 639 Reaction score 0 Puanları 0 Yaş 105 Konum Yokum 6 Ağu 2008 #3 FaLCoN_TiGeR' Alıntı: Sanırım sitende portal war index.php yi forum php yap. cmps_index.php yi index.php olarak değiştir sorunun çözülür :goz: Genişletmek için tıkla ... Öyle yaparsak forum ne olacak? cmps_index diye bişeyde bırakmadım hepsi index.php
FaLCoN_TiGeR' Alıntı: Sanırım sitende portal war index.php yi forum php yap. cmps_index.php yi index.php olarak değiştir sorunun çözülür :goz: Genişletmek için tıkla ... Öyle yaparsak forum ne olacak? cmps_index diye bişeyde bırakmadım hepsi index.php
FaLCoN_TiGeR ∂єѕιgη ву ƒαℓ¢ση Katılım 8 Ocak 2007 Mesajlar 3,364 Reaction score 0 Puanları 0 Konum vBulletin 6 Ağu 2008 #4 Profilinden msn ekledim seni eğer başka msn kullanıyosan sende beni ekle halledelim.