Sürücü Kursu Görsel Eğitim Videoları 5 CD Türkçe
VCD-1
Motor-1
Motor Bilgisi Soğutma Sistemi Yağlama Sistemi Ateşleme Sistemi Yakıt Sistemi Marş Sistemi
VCD-2
Motor-2
Şarj Sistemi Aydınlatma Sistemi Süspansiyon Sistemi Ön Düzen ve Direksiyon Sistemi Güç Aktarma Organları Fren Sistemi Lastikler Rodaj Araçta Yakıt Tasarrufu Dizel Motorlar Aracın Kışa Hazırlanması Aracın Yaza Hazırlanması Uygulamalı Motor
VCD-3
Traik-1
Trafik ve Çevre Bilgisi Karayolları ve Çeşitleri Trafik Tanımları Araç Tanımları Trafik İşaret Levhaları Yol Çizgileri Trafik Polisinin Hareketleri Karayolunun Kullanılması Araç Sürme Yasağı Hız Kuralları Takip Mesafesi Araçların Manevraları Geçiş Kuralları
VCD-4
Trafik-2
Kavşaklarda İlk Geçiş Hakkı Kontrollü Kavşak Durma Duraklama Park Etme Kuralları Araçların Işıklandırılması Arızalı Araçların İşaretlenmesi ve Çekilmesi Tedbirsiz ve Saygısız Araç Kullanma Yasağı Ses Cihazı, Korna, Müzik ve Görüntü Cihazları Okul Taşıtları Yaya Okul ve Demiryolu Geçitleri Araçların Boyutları Ağırlıkları Yüklenmesi Otoyol Kuralları Motos*klet, Motorlu Bis*klet ve Bisikletle ilgili Kurallar Araçların tescili ve Muayeneleri Sürücü Belgeleri ve Özellikleri Araçlarda Bulundurulması Zorunlu Gereçler Trafik Kazaları Asli Kusur Sepepleri
VCD-5
İlkyardım
İlkyardım Kaza ve Karşılaşılan Sürücü İnsan Vücudu İlkyardım Araç Çantası Solunum ve Suni Solunum Holger Neilsen Metodu Kanama Durdurma Metodları Şok ve Bayılmada İlkyardım Kalp Durmasına İlkyardım Yaralanmalar Kırık Çıkık Burkulma Sedye ile Taşıma Doku ve Organ Bağışı Zehirlenmeler Sıcak Güneş Çarpması Donma Sürücü Olabilme Şartları
WUPLOAD
Get EHLIYET KURSU.part1.rar on Wupload.com KURSU.part1.rar
Get EHLIYET KURSU.part2.rar on Wupload.com KURSU.part2.rar
Get EHLIYET KURSU.part3.rar on Wupload.com KURSU.part3.rar
FİLEJUNGE
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage KURSU.part1.rar
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage KURSU.part2.rar
Filejungle.com - #1 Hosting for Easy & Fast File Storage KURSU.part3.rar