süperler :) .. gülme garantili ... 50 civarinda .. aysardan

Aysar

New member
Reaction score
0
iyi keyfiler

4ih826w.jpg
( bu cok güzel :durdurun )
343ktp2.jpg

2v8mwqt.png

437ruow.png

2zss2si.png

333k7d3.gif

2vxp260.jpg

2w3yo3d.jpg

2w2htw7.gif

32zry8x.jpg

47vnrdz.jpg

2cqflvl.gif

2l8j70y.jpg

2ue4kgi.jpg

3310hti.jpg

2lmxkyt.jpg

34piedg.jpg

2sb9vti.jpg

2hnykwy.jpg

4gpfv5u.jpg

2ns13li.jpg

47ni0d2.jpg

343rad4.jpg

2eduq2a.jpg

4hiyoec.jpg

3ydtilu.jpg

3z9kvib.jpg

2im42lv.jpg

2q01xf6.jpg

42iwjzn.jpg

2qn8go6.jpg

2v9d9pt.jpg

2zf30pz.jpg

4d5dki9.png

44lbkfm.jpg

2enc4eo.jpg

48lxit2.jpg

2e22fyf.jpg

2vnlvl5.jpg

4iel2cz.jpg

4dd7ofk.gif

2zfuxzn.jpg

hehe güzell kardes beyler ayıp yaa adam o kadar emek vermıs 1 yorum yapılmı
emege saygıııııııı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eline sağlık güzel çalışma

Çok güzel paylaşım.
Bir kaç tanesi aşırı komik.
Sabah sabah güldüm azcık iyi oldu.
Emeğine sağlık Ayşar.

Ama teşekkür ve yorum müessesesinden bihaber arkadaşlara da lütfen kızma.
Sömürü dünyası işte , naapacaksın? :)

Eline SaqLık ..
Hepside güzeLdi ..

yapmaya calisirim lazaslan .. ama biraz zoruna gidiyor iste .. onca emege adam 5 saniyelik bir zaman vaktini ayirmiyor ..

tesekkur

bır tessekkur bile yok diyorsun bazı arkadaslar, bunun uzerine "iyidi cok gulduk tessekkurler" falan diyorlar. yahu karikaturleri sanki kendin cizdinde birde tesekkur istiyorsun. bir arkadasta "emege saygı yok" demis, elini vicdanına koy bu karikaturleri, oturup kafa patlatan saatlerce cızen, boyayan adammı emek harcadı, yoksa bunları copy paste yapan arkadasmı. bir arkadasta "sömürü dünyası" gibi birsey demis biraz mantıklı olun kim kimi sömürü....

kemal iyisin dostum?
sana simdi cok sey söylerdim ama misafirsin ve daha ilginc olan yeri gel burda üye ol ve ilk msjini buraya at .. muhahahah ... maske takmana gerek yok dostum .. bana dogru nickinle en azindan p.m atabiliirdin bir sorunun varsa benimle .. hadi vayvum .. öptüm seni ..

güzel bi karikatür bölümünde kavga etmedimiz kalmıstı kemal haklı tarafların var eyw adamlar ugrasıyo bu adamların bütün dergilerine üyeyim ama buraya kopyala yapıstır yapmako kadar kolay deil bu resimler tek tek upload ediliyo sonra konuluyo

aysar siteye ilk geldigim zamanlarda bende senin gibi bi tsk eden yok diye çırpınıyodum sonra saolsun romeomad sen paylasda tsk eden eder etmeyen etmez gibi bişey demişti o an kafama dank etti dilenilerek tşk istenmes bırak eden etsin

bu arada tekrar tsk romeomad

fare dostum .. eger diger paylasimlarima bakarsan bu son iki tanesi haric hic bir yerde bende tsk veya yorum istemedim .. zamanla artik cok kisinin yapmadigini gördüm .. ve eger karükatür bölümüne bakarsan yapilan paylasimlar ve daha önemlisi MSJlar cok ama cok az .. bu bölümün biraz daha cok aktif ve büyümesi icin mecburen böyle bir stratejide bulundum ...

güsel arkdasım yina aynı bölümde bende çok çalısıyorum 1 tane bile kendi konumda karikatür dışı bi mesaj varmı bak buranın gelişmesi böle boş tartısmalarla deil yeni karikatürlerle olur ok?

eline sağlık güsel olmuş...

birisinde çok fena koptum ...

(anladın sen onuu :D :D :D :D :D :D :D )

Geri