Süper Redhouse 1.60 Full Türkçe-İngilizce / İngilizce-Türkçe Sözlük

mafdaz

New member
Reaction score
0
34235.jpg
f_1m_94f4fa0.jpg

Günlük yaşantınızda İngilizce’yi başarılı bir şekilde konuşmak ister misiniz?
Redhouse MultiMedya Tek-Tuş Gerçek Sesli CD Sözlük size, bunu elde etmenizde yardımcı olur.

Kullanımı basit ve çok kolay;
İster internette dolaşırken, ister İngilizce bir metni okurken karşılığını öğrenmek istediğiniz kelimeyi üzerine çift tıklayarak seçin (örnek edition), Ctrl ve F1 tuşlarına basın, ya da “Arama Penceresini” açıp kelimeyi kendiniz girin, hepsi bu.

sozluk_1.jpg

75.000’den fazla madde sayesinde kelime dağarcığınızı zenginleştirin. İngilizceyi anlama ve konuşmada en çok sıkıntısını çektiğiniz şey nedir? Kelime yetersizliği değil mi?

Redhouse Multimedya Tek Tuş Gerçek Sesli CD Sözlük size dinlediğinizi anlamayı ve doğru telaffuzla konuşmayı öğretir.

sozluk_2.jpg

Seslendirme düğmesini kullanarak, seçmiş olduğunuz aktif maddeyi bir İngilizin telaffuzu ile dinleyebilirsiniz, hem de istediğiniz kadar tekrarla.

Redhouse Multimedya Tek Tuş Gerçek Sesli CD Sözlük size, 5.000’den fazla örnek cümle sunar. Bu sayede kelimelerin cümle içinde kullanışlarını da görmüş olursunuz.

sozluk_3.jpg

Dilediğiniz an Türkçe’den İngilizce’ye, İngilizce’den Türkçe’ye geçebilirsiniz. Gösterilen butonu kullanın.

sozluk_4.jpg

Neler Yapabilirsiniz?

Özel Arama : Yıldız “*” ve alt çizgi “_” karakterlerini kullanarak tanımladığınız koşullara uygun madde listelerini oluşturabilirsiniz?

sozluk_5.jpg

Yardım düğmesini tıklayarak bu özellikten nasıl yararlanacağınızı kolayca öğrenebilirsiniz.

Çoklu Arama : Bir veya daha fazla maddenin anlamlarını inceleyip, bu listeyi panoya kopyalayabilirsiniz ya da yazıcıdan çıktısını alabilirsiniz.

sozluk_6.jpg

sozluk_7.jpg

Grup Arama : Aynı sözcük grubuna giren maddeleri listeleyebilirsiniz.

sozluk_8.jpg

sozluk_9.jpg

sozluk_10.jpg

Ses Benzeşimi : Sözcüğün okunuşunu yazarak eşsesli ve yakın sesli sözcüklere ulaşabilirsiniz.

sozluk_11.jpg

sozluk_12.jpg

Kuruluş (Setup)

CD’yi CD-ROM sürücüsüne yerleştirin.

Bilgisayarınızda otomatik yükleme aktifse kuruluş programı otomatik olarak başlar, değilse CD’deki KUR dizininden SETUP.EXE’yi çalıştırın.

Bu işlem sonrasında REDHOUSE’un gerekli dosyaları sabit diskinize aktarılacak ve grup penceresi otomatik olarak oluşturulacaktır.

Kullanıcıların REDHOUSE'u CD olmaksızın sesli olarak kullanmalarını istiyorsanız CD'deki SESLER klasöründe bulunan ENGTURK.DAT ve TURKENG.DAT dosyalarını, REDHOUSE'u kurduğunuz klasördeki VERILER klasörüne kopyalayınız. , dosyası İNGİLİZCE sesleri, TURKENG.DAT dosyası ise TÜRKÇE sesleri içermektedir. Arzu ettiğiniz takdirde bu dosyalardan sadece birini de kopyalayabilirsiniz

sozluk_13.jpg

Çalıştırma

CD’yi CD-ROM sürücüsüne yerleştirin.

Başlat/Programlar/Redhouse/Redhouse 1.52 ile programı çalıştırın.

Kuruluştaki mavi yazılı işlemleri yaptıysanız cd siz kısa yoldan çalıştırın .

Redhouse İngilizce - türkçe ve Türkçe - İngilizce Sözlük.
Şu ana kadar çıkarılmış olanlardan en iyisi.
100.000 in üzerinde sözcük.

Sesli kullanım. ve tamamen Full.

linkler:http://rapidshare.com/files/19725099...part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/19738869...part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/19710774....part3.rar.htm

Şifre : xtturks

aradığım program sağolasın ama kotam şişti bu ay sınırsıza geçene kadar ya da ayı atlana kadar indiremem inşallah öteki ay.

çok tesekkurler güzel paylaşım..

arkadaşım bende kur dosyası çıkmadı direk kurulmuş gibi kullanıyorum ama tek tuş özelliği çalışmıyor ben anlamadım valla

bende cd siz programı çalıştıramıyorum ben hiç analamdım aslında ben sizin sürümü kullanmıyorum 1.5 i kullanıyorum ama sizin sürü mü kullansam cd siz çalışcakmıdır ??

1.60 diyorsun her yerinde 1.52 yazıyor,buna bir açıklama getirirmisin.

Cahilliğimi !! bağışlayın...
Bu programı kullanmak için Redhouse CD lerine sahip olmak mı gerekiyor.....yoksa yukarıda sözü edilen programları indirince kullanabiliyormuyuz...
Yanıt için teşekkürler şimdiden

part 1 part 2 ve part 3 ü indir bir yere unzip yapip cd ye yazdir sonrada kur ve kullan.

paylaşım için çok teşekürler..:)

Teşekkürler cd siz çalışıyo arkadaslar kurulumu duzgun yaparsanız
hatta sesler bıle cd sız cıkıyo

Teşekkürler cd siz çalışıyo arkadaslar kurulumu duzgun yaparsanız
hatta sesler bıle cd sız cıkıyo

aynen öle. zaten pek bişey yok kurulumunda. rardan cıkarmanız yeterli..cd ye nasıl atıcam diye veri kaybı olur mu calısırmı diye de korkmanıza gerek yok. kurulum falan yok yani. ve tüm sesler otomatik geliyor. paylaşım için teşekkürler. iyi paylasım olmus gercekten

aynen öle. zaten pek bişey yok kurulumunda. rardan cıkarmanız yeterli..cd ye nasıl atıcam diye veri kaybı olur mu calısırmı diye de korkmanıza gerek yok. kurulum falan yok yani. ve tüm sesler otomatik geliyor. paylaşım için teşekkürler. iyi paylasım olmus gercekten

Evet doğru...İndirilecek arkadaşların dikkatine: Kurulum falan yok...Partları birleştirdikten sonra çıkan Redhouse 1.6 klasörünü C/Program Files a kopyalayın...Ardından masaüstünde kısayol oluşturun...Sesli olarak da kullanabileceksiniz...KURULUM GEREKTİRMİYOR....

Paylaşım için çok teşekkürler......

Paylaşım için teşekkürler. Elinize saglık. Partları indirdim kurulum istemeden kulanmaya başladım, sesli telafuzuda çalışıyor. Gerçekten güzel bir sözlük. Redhouse zaten piyasadaki en iyi sözlükler ona ait

ben kurduğumda ses sorunu yaşıyordum tekrar indirip kurcam bütün işlemleri yapcam umarım ses olayı çözülür..

Geri