Süper Proje - Direk Link Projesi :) - Ortak Aranıyor

111111

New member
Reaction score
0
öncelikle bicok datacenter izin evrmiyor ftpye film oyun atmaya bi tane buldfum herkez kulanıyor sadece cpu kıstlaması var.

dedimki benım film klip muzik oyun yaz<ılım arşivim geniş:D:D:D:D:

bi ortak bulsam burdan senelik 90$ a sınırsız host alsak:D

ve ftp ye dayansak atsak.

ssh de var direk abska ftplerdende cekeriz bi portal kursak.

onlinedizifilm.com gibi bi kısmını herkez indrise diegr kısmı premiumlar.

veya hepsihalka acık olsa bana 2side uyar benım ama payalasım ortak para istiyosa uyar.

bende 1mbit baglantı avr bu ay 30gb up 170gb down yapmısım:D downdan vazgecer up yaaprım elimdekielri:D

avrmı ortak?

Eğer ciddi birşey oluras gidilir yurtdışından yüksek hızlarda bir VPS kiralanır ve down / up işlemleri ordan yapılır. hatta paylasıma da acılabilir.
Ancak birçok firma buna izin vermiyor.
Ayrıca yasal kısıtlamalarıda araştırmanızı öneriririm

Eğer ciddi birşey oluras gidilir yurtdışından yüksek hızlarda bir VPS kiralanır ve down / up işlemleri ordan yapılır. hatta paylasıma da acılabilir.
Ancak birçok firma buna izin vermiyor.
Ayrıca yasal kısıtlamalarıda araştırmanızı öneriririm

Arkadasa katılıorum yasal kısıtlamaları bır ıncelemısınız ole pat dıye paylasıma verılemıor :D malesef burası turkıye :D

arastırdım yasal olarak hiçbiryer izin vermiyor uzakdogudakiler mesulıyetı sana atıp izin veriyor amaaaa dillerinden hiç çakmıyoz ben buldum bir amerikan firması ve warez site avr bunyesınde aylardır barınıyor fakat kapatılmadı.

destek evren olursa acıcaz

olamssa tek acıcam:D

arastırdım yasal olarak hiçbiryer izin vermiyor uzakdogudakiler mesulıyetı sana atıp izin veriyor amaaaa dillerinden hiç çakmıyoz ben buldum bir amerikan firması ve warez site avr bunyesınde aylardır barınıyor fakat kapatılmadı.

destek evren olursa acıcaz

olamssa tek acıcam:D

imkansız değil. dilediğiniz gibi birşey teymin edilebilir.
Hatta türkiyede websiteyi barındırma amaçlı tr sunucularda warez içeriğinize host bile sağlıyabilirim.

Ancak direk download ise. maalesef. ayrıca 99$ a kurtulacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Ciddi bir proje olacaksa yoğun emek ister ve bütçe.

Geri