Süper Lig Rengarenk!

ßLu£

Banned
Reaction score
0
Mor, kırmızı, turkuaz, turuncu, bordo, lacivert...

Turkcell Süper Lig'de geride kalan 3 hafta, renkli görüntülere sahne oluyor. Kulüplerin farklı renklerde tasarladığı formalara, geçen yılların aksine kırmızı renkteki hakem formaları ve ilginç kramponlar da eklenince ortaya rengarenk kareler çıktı.

1_k.jpg

2_k.jpg

3_k.jpg

4_k.jpg

5_k.jpg

6_k.jpg

7_k.jpg

8_k.jpg

9_k.jpg

10_k.jpg

11_k.jpg

12_k.jpg

13_k.jpg

14_k.jpg

15_k.jpg

16_k.jpg

Çeşit OLması GüzeLdir =) RenkLer Ve ZevkLer TartışıLmazmış =)

Arkadaşlar bırakın artık şu mor forma geyiğini.Bir mor forma yapıldı diye yok efendim toplara benzemişiniz,yok efendim milka ineği gibi olmuşsunuz,yok efendim sarı-kırmızıyla ne alakası var?vs....Yıkalım artık şu tabuları yaa,Avrupa futbolu nerelerden bizi seyrediyo biz başarılarımız yerine neleri tartışıyoruz farkındamısınız?Bir defa o forma galatasarayın üçüncü forması;yani özel forma.Üçüncü formalar her zaman takım renklerinden farklı bir renkle tasarlanır,bunu bilmiyosanız zaten baştan hiç polemiğe girmeyelim.Galatasaray bu sene seçimini radikal bir renkten yana kullanmış olabilir,bu onların bileceği iş.Her ne kadar eleştiriye açıkta olsa,her ne kadar ezeli rakipte olsak bu kadar acımasız ve seviyesiz eleştiri yapmak çok yanlış.Ayrıca o beğenmediğiniz(kıskandığınız)formalarımız satış rekoru kırarak tükendi.Yenileri dahi sipariş edildi.Hala ikna olmadıysanız ve mor rengin gayleri ve milka ineğini çağrıştırdığını düşünüyorsanız işte buyurun size dünya devi barçanın 08-09 deplasman formaları...
new-barcelona-away-shirt-2009-10.jpg

Barcelona bırakın üçüncü formayı,deplasman formalarını bile pembe yaptırmış,ya orda bu kadar önyargılı ve seviyesiz taraftarlar yok,yada adamlar marjinalliği seviyor.Yorum sizin,bunlarda üçüncü formalar...
barcelona-08-09-away-kit-1.jpg

Hatırlatayım Barcelona'nın renkleri bordo ve lacivert!!!

Bırak EğLensinLer Takma :) Ben Takımın Oynadığı FutboLa Bakarım :) Biz GeLene 4 Gidene 5 AtaLım, Sezon Sonunda Da Şampiyon OLaLım, Avrupa'da BeLLi YerLere GeLeLim, İnşaLLah, Kim Ne Derse Desin Yemişim Mor Forma EspriLerini :)

Değişik formaların olması ayrı bir güzellik katıyor.

Geri