Süper Lig şifresiz yayınlanacak

uLash

Kaleidoscope
Altın Üye
Reaction score
1
821088739.jpg

Süper Ligi şifresiz yayınlayacak

Reklamları kaldırmayı ve programlarda sadece sponsor desteğiyle ek gelir elde etmeyi planlayan TRT'nin lig yayını için birçok farklı firmayla masaya oturarak, kaynak bulmaya çalıştığı ortaya çıktı. TRT'nin Doğan Grubu'nun ihaleye girememe ihtimali üzerine elinin daha da güçlendiği ihalede Çukurova Grubu ve Doğuş Grubu'yla çekişeceği iddia edildi.

NTV Spor ve Lig TV gibi hazır spor kanallarının dışında TRT'nin hali hazırdaki kanallardan bir tanesini spora-futbola ayıracağı bu kanalda, Süper Lig maçlarının dışında birçok Avrupa ve Dünya Ligi maçlarının da naklen yayımlanmasının planlandığı bildirildi. TRT'nin halihazırda yaptığı programlarda maçların şifresiz yayımı için halkı hazırladığı bildirildi. Spor programlarında yapılan anketlerde vatandaşlara maçların şifresiz kanaldan yayımlanmasına ne diyorsunuz diye soruluyor.

Bu arada TRT spiklerleri de yaptıkları anonslarda sürekli olarak, "Zaten Türkiye'de insanlar maça stada gitmiyor. Bir nesil Süper Ligi tanımadan yetişiyor. Dekoder alamayan gençleri kahvelere esir ediyoruz" yorumları yapılıyor. TRT'nin Doguş ve Çukuorva grubu ile girişiceği naklen yayın ihalesesinde limitinin ne olduğu ise henüz bilinmiyor. Fakat vatandaşların pek çoğunun TRT'nin bu girişimine destek verdiği görülüyor.

Kaynak

Ekli dosyalar

• turkcell-super-lig-logo-300-x-300.jpg
    turkcell-super-lig-logo-300-x-300.jpg
    17.7 KB · Görüntüleme: 2,617
inşallah trt alır

"Bir nesil Süper Ligi tanımadan yetişiyor. Dekoder alamayan gençleri kahvelere esir ediyoruz" kesinlikle doğru...

ulan trt maçları ücretsiz yapsın allahıma kitabıma eve 106 ekran led tv almazsam namussuzum.

hep tv için güzel bir bahane arıyordum bundan iyisi de olamaz.

ayrıca premier ligi de alsın trt bide yanına z 5500 de sistem alacam.

Kahvede maç parası verip üstüne saçma sapan yorumlar yapan adamları dinlemekten ve Gslileri sinir etmeye gelen her haftasonu kavga çıkaran Fenerlileri dövmekten bıkmıştım iyi olur TRT' nin alması:D

Eğer böyle bişey olursa harika olur. İşin ekonomik boyutuna da bakarsak, TRT bu konuda kesinlikle kârlı çıkan taraf olur. Umarız bahsi geçen şey gerçekleşir ve bu sayede milletin yüzü güler :)

Eger TRT alacaksa adam gibi Maç anlatacak adamlar ve yorumcular bulmalı şuankilerle macta ınsanın uykusu gelıyor...

Ayrıca dogru ınsanlar artık Stada maç ızlemeye gıdemıyor malum ulkedekı ekonomik şartlar ve kulüplerın bılet fıyatlarını buna ragmen yuksek tutmaları...

Eger TRT alırsa kulüplere de bıraz olsun ders olacaktır.. Stad yerıne evınden ızleyecektır bırcok kişi...

evet erdem eğer trt alacaksa maçları ona göre de iyi spikerler bulmalı değmeli seyrettiğimize

Çok güzel olur.TRT Bedava yayınlarsa :=)

yürü trt bee hangi ülkenin ulusal kanalında bu ayrıcalıklar var tebrik etmek gerek geçen elektrik faturasında trt fonuna ayrılan paraya kızıyodum ama helal olsun valla. paylaşım için teşekkürler

valla süper olur.bıktık kahvehanelerden yıllardır.

Kendi ülkemizin memlektimizin tuttuğumuz takımın maçını paralı seyrediyoruz elin ingilizlerinin italyanların maçları şifresiz yayınlanıyo.

Gerçekten ilginç bi durum.

590 milyon asgari ücret vermeyi bilen devlet maçları veren kuruluşun ayda 90 milyon para almasına nasıl müsade ediyo anlamak mümkün değil.

Kısacası parası olan maçı izliyo olmayanda radyonun başında nöbet tutuyo.

İlk önce insanların yaşam standartını yükseltin sonra maçları paralı yapın.Ülkede herkes 3000-4000 tl maaş alıyomuş gibi saçma sapan kurallar koymayı kesin artık.

..єЯDєM..;4840731' Alıntı:
Eger TRT alacaksa adam gibi Maç anlatacak adamlar ve yorumcular bulmalı şuankilerle macta ınsanın uykusu gelıyor...

Ayrıca dogru ınsanlar artık Stada maç ızlemeye gıdemıyor malum ulkedekı ekonomik şartlar ve kulüplerın bılet fıyatlarını buna ragmen yuksek tutmaları...

Eger TRT alırsa kulüplere de bıraz olsun ders olacaktır.. Stad yerıne evınden ızleyecektır bırcok kişi...

aynen maç spikerleri hiç iyi değil hakkeden de insanın uykusunu getiriyolar ziraat türkiye kupasında galatasaray maçını izlerken içim geçti walla

trt sakın almasın rezil spikerleri var en iyisi ntv alsın

Güzel olur, ama o eski günlere geri dönmeyelim, mikrofonla mac sirasinda sahanin icinde futbolculara giderek ''ne oldu?'' diye sormak :)

mümkün değil

trt falan alamaz ihaleyi. Alsa bile şifresiz ve dekodersiz satılmaz merak etmeyin. Formula 1 i bile şifreli yayınlayan kanaldan ne beklersiniz.
yıllardır süper ligi dekoderle seyrediyorum. açıkçası aldıkları paraları hakediyorlar. Cine5 olsun Teleon olsun şimdi de digitürk. hepsinde de aboneydim. hakikaten yayın kaliteleri mükemmel.
Eğer alırlarsa ki zannetmiyorum. Aldılar diyelim. Şifresiz olmaz. Olursa güzel olur ancak MÜMKÜN DEĞİL !!!

Kahvede maç parası verip üstüne saçma sapan yorumlar yapan adamları dinlemekten ve Gslileri sinir etmeye gelen her haftasonu kavga çıkaran Fenerlileri dövmekten bıkmıştım iyi olur TRT' nin alması:D

:001_smile::001_smile: süper hocam ya:thumbup::thumbup::thumbup:

Geri