Süper Kupa Zenit'in

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
2664_8584_sondakika001.jpg

UEFA Süper Kupa mücadelesinde Manchetser United'la Monaco'da karşılaşan Zenit St. Petersburg, karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak kupanın sahibi oldu.

Rusya temsilcisi, Pogrebniak'ın ilk yarının son anlarında bulduğu golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamlarken, ilk kez Zenit forması giyen Danny, ikinci yarının 15. dakikasında farkı 2'ye taşıdı.

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Manchester United'da Vidic 73. dakikada yakın mesafeden fileleri havalandırsa da Süper Kupa'nın sahibi, UEFA Kupası'nın müzesine götüren Zenit'in oldu.

MANCHESTER UNITED: Van der Sar, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Anderson, Scholes, Nani, Rooney, Tevez.

ZENIT St. PETERSBURG: Malafeev, Krizanac, Aniukov, Puygrenier, Sirl, Zyryanov, Danny, Denisov, Tymoschuk, Pogrebniak, Dominguez.

HAKEM: Claus Bo Larsen (Danimarka)
GOLLER: Pogrebniak 44', Danny 59', Vidic 73'

Kod:
[B][SIZE="2"]29.08.2008[/SIZE][/B]

[URL="http://www.sporx.com/futbol/dunya/123527/"][B][SIZE="2"]Kaynak[/SIZE][/B][/URL]

heLaL olsun zenite iyi bi takım oldu hırslılar baskıılı oynuyolar :)

Büyük Sürprizi Gerçekleştirdiler Tbrkler Zenit...

vay be , ayakta alkisliyorum zeniti

2.ci Yarının Son 15 Dk'sı Hariç Zenit Resmen Ezdi..

Yinede Son 15 Dk'da Zenit Harika ßi Pozisyon Haricinde Man Utd Maçın Kontrolunu aLdı.

Geçmiş oLsun Man Utd.

ßizimkiler Steau Bukres'e Elenince Skibbe Gönderilsin Diyolar..

O Zaman Sir Alex Ferguson'da Gönderilsin Dimi??

Ben biriLerine kupayı Zenit aLıcak dedigimde daLga geciyordu :-D
RonaLdo'suz Manchetser hicbirşey :goz:

şimdi manchester da en iyi TeVez oynadı dicem diceksinizki eski nick' in TeVez61 olduğundan öyle diyorsun =) ama hakketten en iyi tevez oynadı mancherster da =)

ama zenit hakketti gerçekten ..

Maçı izLemedim ama Zenit büyük bir sürpriz gerçekLe$tirdi...

Geri