Süper Kupa sahibini 2 Ağustos’ta bulacak

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
3167ri9.jpg

SÜPER Lig Şampiyonu ile Fortis Türkiye Kupası’nı kazanan takımı karşı karşıya getiren TFF Süper Kupası, 2 Ağustos Pazar günü sahibini bulacak.

Final maçının Almanya’nın hangi şehrinde oynanacağı ise önümüzdeki salı yapılacak olan Futbol Federasyonu Yönetimi Kurulu toplantısında belli olacak.

Lig ve kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren kupa formatı, iki kupayı da aynı takımın kazanması durumunda kupa ikincisini işaret ediyor. Bu durumda Fortis Türkiye Kupası finalisti F.Bahçe, Süper Kupa’da Beşiktaş’ın rakibi olacak.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11911615.asp?top=1

:( tam ben açıyodum ama bana demişti :p

İnşallah fener alcak bu sefer..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

superkupa21haziran2009.jpg

Süper Kupa finali 2 Ağustos'ta oynanacak: İki kupa da Beşiktaş'ın olduğu için Beşiktaş'a Fenerbahçe'nin rakip olması uygun bulundu
Süper Lig ve Fortis Türkiye Kupası şampiyonlarını karşı karşıya getiren TFF Süper Kupası'nın oynanacağı tarih belli oldu.

TFF Süper Kupası, sahibini 2 Ağustos Pazar günü bulacak.

Almanya'da düzenlenecek organizasyonda maçın hangi şehirde oynanacağına ise salı günü yapılacak Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu toplantısında karar verilecek.

Bu sezon iki kupayı da Beşiktaş kazandığı için Türkiye Kupası finalisti Fenerbahçe, Süper Kupa'da Siyah-Beyazlıların rakibi olacak.

İnş kazanıcaz kupayı. . .

ben şimdiden beşiktaşlı arkadaşlarıma bol şans diyorum elbette iyi olan kazanıcak gönlümden fenerli olarak favorim fenerbahçedir tabiki doğal olarak ama yinede biliyorsunuz top sahada oynanıyor iyi olan kazansın ...centilmenlik içinde....

BaşarıLar DiLiyeLim Adettendir. =)

~SiLenT ScЯeaM~;4403594' Alıntı:
BaşarıLar DiLiyeLim Adettendir. =)

Teşekkürler
İyi olan kazansın (Demek adettendir) :durdurun:durdurun:durdurun

Beşiktaş tişörtünde bir yazı vardır.

Başka kupa var mı diye:D

Mirza bey aynı konu beşiktaş bölümündede var bu fikirlerini orda paylaşsan
Ortamı bozacak post atma

Sezon Öncesi MoraL Motivasyon Maçı DiyeLim Fenerbahçe için.. Umarım Kazanır..

İnşallah Fenerbahçe alacaktır ama neden almanyada yapılıyor burda stadmı yok

ALmanya'daki gurbetciLerimiz zaten türk takımLarını canLı oLarak
izLeyemiyor.Bu süper kupa finaLi iLe izLeme fırsatı buLuyorLar. . .

Umarım BJK liler kendi bölümlerindeki konuda kalıp buraya gelemzler..

Fenerbahçe Yeni Kodro Değişikleriyle Çıkcak SAhaya.. Çok fazla kasmaz.. Kadro bakar genelde.. Ve rahat maçalarda fener daha ii oynuyo.. kazanabilir..

Geri