admiral
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş'ın Fransız savunmacısı yüreklere su serpti. Aybaba ve takım arkadaşlarına övgüler yağdıran Escude, “Taraftarımıza çok iyi bir Beşiktaş izlettireceğiz” dedi.
Kara Kartal’ın, İspanya’nın Sevilla takımından kadrosuna kattığı Julian Escude, iddialı açıklamalarda bulundu. 6.5 yıl Sevilla forması giydikten sonra Beşiktaş ile yeni bir tecrübeye adım attığını belirten Fransız stoper, “Takım seçimi yaparken her zaman kazanmaya oynayan bir takım istedim. Beşiktaş en uygun olanıydı. Fransa’dan İtalya’dan teklifler vardı. Beni en çok etkileyen teklif Beşiktaş’ın yapmış olduğuydu. Bu nedenle buradayım” ifadesini kullandı. İstanbul’un güzel bir şehir olmasının tercihinde önemli olduğunu da vurgulayan Escude sözlerini şöyle sürdürdü:
‘Samet Aybaba güven veriyor’
“Samet Hoca’nın güven veren bir yapısı var. Kaybetmeyi sevmiyor. Ligde kazanmayı isteyen hoca her zaman daha iyi oluyor. Bunu lig başlayınca daha net göreceğiz.”
‘Fernandes gibisi zor bulunur’
“Fernanedes tarzında bir oyuncu çok az bulunur. Gerçekten onun gibi bir oyuncu için söylenecek bir şey yok. Benim görevim takımın savunmasını güvene almak. O orta saha oyuncusu daha etkili ve şova yönelik oynamak zorunda. Sivok oldukça önemli uluslar arası bir futbolcu. Kaptanımız Toraman kendini ispatlamış birisi. Genç ve tecrübeli isimler bir araya gelerek iyi oynayan bir takım izlettireceğiz.”
‘Stoperim ama görev adamıyım’
“Son 6 yıldır stoper olarak oynadım. Ancak nerede görev verilirse seve seve yaparım. Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Taraftarlarımız buna emin olabilirler. Onlara yeni sezonda çok iyi bir Beşiktaş izleteceğimizi düşünüyorum.”