Süper Alex'in Sırrı

Я@SmUsSعN ™

♥ нєяşєуỉи нαуıяℓıѕı ♥
Reaction score
0
Fenerbahçe’nin hocası Daum, planlı bir şekilde hazırlık maçlarında kaptanlık bandını Carlos, Emre, Semih ve Deniz’e vererek Brezilyalı yıldızı adeta ateşledi. Sorumluluğu artan sambacı, iki golle Süper Kupa zaferine damgasını vurdu.

Süper Kupa maçında attığı iki golle yıldızlaşan Fenerbahçe Kaptanı Alex de Souza’nın performansını her maçta artırmasının perde arkasında, Teknik Direktör Christoph Daum’un kasten başlattığı kaptanlık tartışmasının bulunduğu öğrenildi.

Geçen sezon yeteri kadar sorumluluk almadığı gerekçesiyle eleştirilen Alex’in bu durumunu sarı-lacivertli yönetime rapor eden Daum, formülü de kendisi buldu.

Yönetime, Alex’i kaptanlıktan almanın takımdaki Brezilyalı oyuncular nedeniyle çok riskli olacağını söyleyen Alman teknik adam, bu konuyu farklı bir yöntemle çözeceğini bildirdi.

Sezon başı çalışmalarına geç katılmasına rağmen Alex’i bağrına basan ve geldiğinde onunla bir görüşme yapan Daum, kaptanlık konusunda daha aktif olması için sambacıya süre tanıdı.

Hazırlık maçlarında Emre, Carlos, Semih ve Deniz gibi oyunculara kaptanlık bandını vererek Alex’i hırslandırmaya çalışan tecrübeli teknik adam bu konuda başarılı oldu.

Alex’e soyunma odasında her karşılaşmadan önce söz hakkı da veren deneyimli çalıştırıcı, kendi konuşmasından sonra kaptanın takıma hitap etmesini istedi. Basının önünde sürekli Alex’i öven Daum, sambacının hırslı oynaması halinde takımın başarılı olacağını söyleyerek bu konuda yönetimden de destek istedi.

Kaynak Milliyet

~SiLenT ScЯeaM~;4527298' Alıntı:
2 GoL Attı KıymetLendi, AvatarLara, İmzaLara Resmi KonuLdu.
Her FutboLcuya BöyLe Bir Taraftar Grubu Nasip oLmaz HeraLde. :hhmanD

Her Takımada BöyLe Adam nasip oLmaz :hhmanD​

Golden sonra elini donundan içeri atan karakterli(!) futbolcunun resmi yıllardır avatar oluyor da Alex'in olması mı batıyor size..Tamam küçük maçların oyuncusu kabul ediyoruz,koşmuyor onu da kabul ediyoruz.İnşallah size de nasip olursa yıllarca avatar olarak kullanırsınız bi 10 numarayı..

gercekten bıraz canlı oldugunda skoru degıstırebılecek kapasıtede kılıt adam alex oldugundan bu yorumu yaptı heralde daum..

Kosmuyo Diyorsunuz . . .
Kosmadan yıkıyor adam .

Birde Koşsa KimbiLir neLer yapacak (=​

~SiLenT ScЯeaM~;4528142' Alıntı:
Nouma Beşiktaş Taraftarının SevgiLisi oLmayı Başaran Bir Oyuncudur.
Yaptığı Her Hareketin, SöyLediği Her Sözün -Taraftar- Arkasındadır.
Ayrıca Sen Tümer Metin, Mehmet Topuz, VoLkan Gibi İnsanLara KuLübünde Yer VerebiLiyorsan Nouma'ya DiL Uzatamazsın.
Bizim YabancıLardan PascaL Nouma Gibi Bir Tane Daha Var mı Yahu?
ALex - PascaL KıyasLaması Çok YanLış.

Zevkler ve renkler tartışılmaz tabi.Avatar yapma meselesinden bahsediyorum ben.Nouma'nın yaptıkları ortada.Fenerbahçe'ye faydalı olacak,çubuklu için savaşacak her oyuncuyu kabul ederim ben.Herkes zamanında hata yapabilir,ne yapalım dışlayalım mı futbolcuyu daha mı iyi?Sembol olan bir sürü oyuncumuz var bilmiyorsan araştır.

Sen Alex gibi bir oyuncu için 2 gol attı kıymetlendi diyorsan ya futboldan anlamıyorsun ya da Alex'i tanımıyorsun demektir.Siz anca aldığınız oyuncuları Alex ile kıyaslamayı bilirsiniz. :goz:

~SiLenT ScЯeaM~;4528142' Alıntı:
Nouma Beşiktaş Taraftarının SevgiLisi oLmayı Başaran Bir Oyuncudur.
Yaptığı Her Hareketin, SöyLediği Her Sözün -Taraftar- Arkasındadır.
Ayrıca Sen Tümer Metin, Mehmet Topuz, VoLkan Gibi İnsanLara KuLübünde Yer VerebiLiyorsan Nouma'ya DiL Uzatamazsın.
Bizim YabancıLardan PascaL Nouma Gibi Bir Tane Daha Var mı Yahu?
ALex - PascaL KıyasLaması Çok YanLış.

arkadasım siz çıktınız nobre için hırsız dediniz futbolcuların ekmeğiyle oynuyor dediniz sonra ilk fırsatta takımınıza aldınız ama haklısınız beşiktaşlı duruşu dedikleri bu olsa gerek

~SiLenT ScЯeaM~;4528376' Alıntı:
Keşke Aynı Tavrı Nefretini Bir Kenara Bırakıp Her Oyuncuya GösterebiLsen.
PascaL'ın Beşiktaş'a Emeğini TombaLadan İbaret Gördün.
Demek Derin Maziye Sünger Çekememişsiniz.
Fakat Konu F.Bahçe oLunca Fakir Edebiyatı Yapmakta da Üstünüze Yok.

2 Hafta Öncesine Kadar ALex KonuşuLmuyordu BiLe.
Derbiden Sonra YıLdızı ParLadı Desem Yeridir.
Neyse Benim DedikLerimi AnLamak İstemeyen İstediği Gibi AnLıyabiLir.
HayırLı İşLer...

Sünger çekme meselesi değil bu.Ben Nouma'nın futboluna,yaptığı iyi işlere tepki mi gösteriyorum.Yaptığı yanlıştan dönmüyosa kabullenmek mi gerekir?Fakir edebiyatı nerden çıktı anlayamadım :)

Alex'in Fenerbahçe'ye katkısını anlatmama gerek yok sanırım.Ben onun sadece formunu tartışırım,kalitesine laf edilecek bir oyuncu değil.10 numara bu adam 90 dk boyunca mücadele edemez.Fenerbahçe maçlarını takip edersen Alex'in maç içinde çok fazla oyunda gözükmediğinin farkına varırsın.Türk futbolu bu kadar katkı sağlayan oyuncuya alışamadı.100 gol attı,100ün üstünde asist yaptı.Şampiyonlar Liginde Asist Kralı oldu.Koşmuyor dendi küçük maçların adamı dendi.Lincolnle Delgadoyla karşılaştırıldı.E Pes :goz:

alex fener bahçeye gelmiş geçmiş
en iyi futbolcu.

Ya Sen Ne Dion?

Sizin bi 10 numaranız bile yok

Sizin Adam gibi Adamınız Yok

Sen nie buraya gelip çamur atıyon?

Git kendi bölümünde orta at çamurunu..

____

Alex Hagi den sonra Türkiye ye gelmiş geçmiş en büyük yabancı oyuncudur.

Gerek Soğukkanlığıyla Gerek Tecrübesiyle Gerek Sakinliğiyle Kaptanlığı Haketmiş Asist ve Gol Rekorları Kırmış Bi Oyuncudur.

Adam Asisti kadar Golü var Üstelik AMF (Ofansif Ortasaha) oynuyor.

Böyle Bi oyuncuya Nasıl Fenerlilerin Bejiktaşlıların Hagi ye saygı duyuyorlarsa Alex e de duymalı.

Alex bu klüpten gittikten sonra bile Efsane bi oyuncu olcak.

Kim ne derse desin..

ѕσηυη¢υ;4526468' Alıntı:
O'na küçük maçların adamı diyenler Alex'in istatistiklerine nasıl sırt çevirecekler anlamıyorum :goz:

aynen ben de ...

Geri