Sümeyye Erdoğan milletvekili mi olacak?

Bu Sumeyre hani babasının bir gecede yönetmelik çıkarıp KDV den muaf tutarak, PIRLANTA İthalatı yapan Sümeyremi, Hani devlete vergi vermeyen Sümeyremi, ya allah gözlerini doyursun bu tarikatın.Demek yetim hakkı yemeye Milletvekili olarak ta yemeye devam edecekler.

Bu Sumeyre hani babasının bir gecede yönetmelik çıkarıp KDV den muaf tutarak, PIRLANTA İthalatı yapan Sümeyremi, Hani devlete vergi vermeyen Sümeyremi, ya allah gözlerini doyursun bu tarikatın.Demek yetim hakkı yemeye Milletvekili olarak ta yemeye devam edecekler.

Erdoğan'ın 3 çocuğu da haddinden fazlasını yiyor zaten o ayrı da. 2011'de bunların tekrar %47'si %58'si seçecek yine bunları. 4 sene daha yemeye devam edecekler. Daha sonra da Padişah , Cumhurbaşkanı olacak. Ondan sonra da Başkanlık sistemi falan derken... Avrupa'nın , ABD'nin amacı harfiyen yerine gelmiş olacak.

Sehit, Gazi, Yetim hakki yemekten vazgecsinLer, ondan sonra oLursun ; )

Babam baştayken asla olmaz!

Başbakan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, milletvekili adayı olacağı söylentisini yalanladı...

Başbakan Erdoğan’ın “Başörtülü vekil olabilir” açıklaması üzerine geçtiğimiz hafta AKP grup toplantısına katılan Sümeyye Erdoğan’ın da milletvekili olabileceği iddiaları dillendirilmeye başlandı.

Sümeyye Erdoğan, milletvekili olacağına dair spekülasyonlara cevap verdi. Taraf yazarı Hilal Kaplan'a konuşan Sümeyye Erdoğan'dan çarpıcı açıklamalar geldi. İşte Kaplan'ın izlenimleri:

- Gezi sırasında yaptığı açıklamaları kendi izniyle aktarıyorum. Öncelikle Sümeyye Hanım zaten aktif siyasete katılmayı düşünmediğini söyledi. Şu anda AKP Genel Merkezi’nde ve babasının yanında “fahri danışman” olarak çalıştığını belirtti. Babası Başbakan Erdoğan’ın da kendisi siyaset içerisindeyken aileden herhangi birisinin siyasette olmasına sıcak bakmadığını ekledi. “Babamın duruşu küçüklüğümüzden itibaren böyleydi” dedi.

Olsa ne olur olmasa ne olur...:)
Biz Bayan Başbakanda gördük..birde kapalısını deneriz..ne olacak ki..???

Evet aynen öyLe..Önümüzdeki seçimde babası onu merve kavakçıdan sonra tbmm ye türbanLa giren iLk başbakan kızı yapacak.Bu da en az 12 ay türkiye gündemini meşguL edecek,üLkenin gerçek gündemi,üLke sorunLarı yine bir kenara bırakıLacak..

Seninle aynı düşüncedeyim dostum. Yeni kavakçı geliyor ama bu sefer akp liler çoğunlukta olacak. Şimdi o kurulan şirkette bir kaç sene içinde acaip bir şekilde kar edecek ve sayılı büyük firmalar arasına girecektir Her iddiasına varım.

Ey gozunu sevdiminin ulkesi.. Osman Pamukoglu kalkip parti kurunca ustune cullanirlar, tayyibin kizi milletvekili adayi olursa omuzlarda tasirlar..

4S kurali halen gecerli sanirim..
Unakitanla beraber iyi soydular vallahi gerci hak vermek lazim ticarete kafalari calisiyor :)

osman pamukoğlu su tv ye bile 2 defa çıktı neyin çuvallaması bu zeytin Allah aşkına.
Adam TV ye çıkıp atıcam kesicem sallandırcam döndürücem diyor daha ne yapacak yani beklenti nedir daha ?

Kızın milletvekili olması için hiçbir sorun yok.
Ama sırf Erdoğan'ın kızı diye böyle ağızdan salyalar akıtarak yorumlarda bulunursa bazıları
ben art niyet ararım.
Sevmiyor olunabilir,nefrette edebilirsin ama burdan sırf başbakanın kızı diye söversen art niyet vardır.

Öylede güzel milletvekili olur ki.2 lisan bilen on numara bir milletvekilimiz olur.
Siyasi sorun nedeniyle ABD'de eğitim aldı.Neden ABD aynı şu anda onun milletvekili olmasına karşı olanlar yüzünden.Bu nedenle ABD gitti geldi okudu kız ama hala aynı zihniyetin baskısı altında.
Kimse kusura bakmasın ama bu kadarıda insafsızlık.
O kesime yaranabilmek için striptiz mi yapacak nedir beklenti.
Yazıktır ya

Erdoğan'ın 3 çocuğu da haddinden fazlasını yiyor zaten o ayrı da. 2011'de bunların tekrar %47'si %58'si seçecek yine bunları. 4 sene daha yemeye devam edecekler. Daha sonra da Padişah , Cumhurbaşkanı olacak. Ondan sonra da Başkanlık sistemi falan derken... Avrupa'nın , ABD'nin amacı harfiyen yerine gelmiş olacak.

sonra arama motoruna rüya tabirlerini yorumlama yaz karşına çıkan ilk siteye bunları yaz...
Senin hayal dünyan ne kadar geniş be uzunefe

Geri