Süleymaniye Camii Avlusunda Tecavüz Davası

1001Design

330i ///M3 Design
Altın Üye
Reaction score
0
Süleymaniye Camii'nin Arka Bahçesinde Kimliği Belirsiz Bir Genç Tarafından Tecavüze Uğradığını İddia Eden İspanyol Turist İrene L.'nin Şikayeti Üzerine Yakalanarak Tutuklanan 18 Yaşındaki Y.k., Yargılandığı Mahkemenin İkinci Celsesinde Tahliye Edildi.

Süleymaniye Camii'nin arka bahçesinde kimliği belirsiz bir genç tarafından tecavüze uğradığını iddia eden İspanyol turist İrene L.'nin şikayeti üzerine yakalanarak tutuklanan 18 yaşındaki Y.K., yargılandığı mahkemenin ikinci celsesinde tahliye edildi.

Y.K. tecavüz olayının ardından polisin topladığı delillerle kendisinden alınan örneklerin birbirini tutmadığı gerekçesiyle serbest bırakıldı.

İstanbul 1.Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuklu sanık Y.K ve avukatı katıldı.Tecavüz sonrası yakalanan Y.K.'nın İrene L. tarafından teşhis edildiği esnada yanlarında bulunan görevli polis memurlarının da tanık olarak dinlendiği davada tanık polisler İrene L.'nin mahkeme huzurunda sanık olarak bulunan Y.K.'yı teşhis ettiğini belirtti.

Y.K. ise daha önceki mahkemede de belirttiği gibi hakkında iddia edilen suçlamayı kabul etmezken şunları söyledi:

"Tanık beyanlarını kabul etmiyorum. Tercümanın söylediklerini ben de duymuştum. Mağdure benim için 'Buna benziyor ama sanırım bu değildi' demişti. Polisler mağdureye 'Bunun soğukkanlı olduğuna bakma' diye yönlendirme yapıyorlardı. Benimse o sırada avukatım yanımda değildi".

Mahkeme Y.K. ile ilgili toplanan delillerin yeterli olduğunu düşünerek olay sonrasında alınan delillerle Y.K.'dan alınan örneklerin birbirini tutmaması nedeniyle Y.K.'nın tahliyesine, mağdure İrene L.'nin ise İspanya'da ifadesinin alınmasını için adli makamlara yazı yazılmasına karar verdi.

(FD-ED-ÖK-Y) (İhlas Haber Ajansı)

inşallah olay gerçek değildil camide bile tecavüz edecek kadar aşağılık
bir toplum haline gelmemişizdir

su olayı duymak bıle ınsanın yerın dıbıne gırmesıne sebep oluor..cok utandım ınsallah bole bı rezıllık yasanmamıstır..

baska bir ihtimalde artik malum eskidende vardi ama son zamanlarda dahada cogaldi cok islam düsmani var avrupalilardan .. bu turistte bilirek sadece camur atmaya yeltenmis olabilir .. yoksa camiinin avlusunda bence baska kisilerde vardir ve buna sahit olurlardi .. bakalim ne cikacak ..

tecavüz edenlere birşey diyemiyorum

BÖYLE BIR ÜLKEYE TURİST OLARAK GELMEK ZATEN
O TİP OLAYLARI GÖZ ÖNÜNE ALMAK DEMEKTİR

Mağdura iyi bir ders olmuştur
bundan sonra geleceği ülkeleri iyi araştırıp gelir

sarperkan' Alıntı:

zuhahah ... bu cevabi cok düsündüm mü :clap

sarperkan' Alıntı:

ülkesi hakkında senin gibi düşünenler olduğu sürece adam olamayız! :mad:

Dinimizin ve ülkemizin adının kötüye çıkmasına yol açmayalım !!!!!!!!

siz şaka bu yapıyosunuz ben bunu yapan kendine türk ve müslüman demesin böyle bir şerefsizliği türk ve müslüman biri yapmaz yapamaz :vur

sarperkan' Alıntı:

Yazık sana, senin gibi düşünen kafalara...

Yazık yazık memleket ne hale geldi insanlar sokağa çıkamayacak yakında.Camii avlusunda bile tövbe tövbe..:mad:

sen hangi ülkede yaşıyorsun?
burada her 48 sn bir suç işleniyor
siyasiler oy toplamak için af çıkartıyorlar o köpeklerde meydanı boş bulup istediğini yapıyorlar

cesaretin varsa kız arkadaşını yada kardeşini türist kılığına sok ve istanbul da dolaştır
gör bakalım neler olacak :mad:

sarperkan' Alıntı:

hayırdır arkadaş ülkemle ilgili bi sorunun mu var ?

sarperkan' Alıntı:
siyasiler oy toplamak için af çıkartıyorlar o köpeklerde meydanı boş bulup istediğini yapıyorlar

cesaretin varsa kız arkadaşını yada kardeşini türist kılığına sok ve istanbul da dolaştır

hiç bişi olmaz korkma sen böyle bişi yaşamışın korkun ondan galiba !

valla arkadaşlar artık türkiye eski imangücünü,kültürünü,mertliğini,konukseverliğini yitirdi ama tamamen kötü de değil cahil adam herşeyi yapar baştakilerde öle hiç umursamaz şeklinde ab diyor başka bir şey demiyor dün haberler de kuran kursunu yıkıyor yerine kilise yapacaklarmış öle bi hakerettir ki bu vtanına milletine ecdadına yapılan en büyük kötülük bu boşunamı savaşmışdedelerimiz ninelerimiz yahudilerden kafirlerden temizemek için şimdikiler yahudilerin kafirlerin evi gibi yapıyor burayı ne yapacaksın 5 para etmez herifleri kendi dinimizi yüceltelim adımında bir şey yok...

toplumu bu hale nasıl getirdiler acaba?
bu toplumda eksik olan nedir onu bulmak lazım

sarperkan' Alıntı:

tabii ki Japonya da yaşamıyorum,bende Türkiye de yaşıyorum.
Burası Türkiye herşey olur burada diyeceğimize,
neden bir çaba harcamıyoruz düzeltmek için??
olaylara yorum yapmak kolay,çözüm bulmak zordur
her zaman işin kolayına kaçmayalım, birazda biz elimizi taşın altına koyalım
"cesaretin varsa kız arkadaşını yada kardeşini türist kılığına sok ve istanbul da dolaştır" gibi önermeleri söyleyene kadar; insanlar turistlere karşı neden kötü davranışlarda bulunuyorlar?turistlerin ülke ekonomosine katkısını bilmiyorlar mı bunun düzelmesi için neler yapılabilir? gibi soruların cevaplarını aramak bizi çözüme yaklaştırır.

Tecavüz eden kişiye değil daha çok topluma üzülüyorum. Çünkü adam tecavüz ediyor sonrada serbest kalıyor. Sonrada toplum nasıl bu hale geldi diye soruyoruz. Önce her insan kendini sorgulamalı. Düzelmeye kendinden başlamalı. Günlük hayatımaza bakarsak kesin yanlış yaptığımız bir şeyler çıkar. Düzeltmemiz gereken ilk nokta imanımızdır. Allah benim içimi biliyor ben iyi bir insanım demekle insan düzelmez. (böyle düşünen arkadaşlarım çıktı karşıma) Allah için hergun bir güzellik yapmalıyız. En azında söz ile başlaybiliriz. Güzel söz, güzel ahlak insanı Cennete sokar. İnsan istemesede cennete girer.:) Ama tersini söylemeye gerek yok. :(

Bence böyle bir olay kesinlikle olmamıştır hele cmi avlusunda... Eğer olduysada bu iğrenç olayı gerçekleştiren kesinlikle bir müslüman değildir.

Geri