Sözde Yunan Soykırımı

slices

New member
Reaction score
0
"Helenic Genocide"

İngilizce bilenler anlayacaktır ne denilmek istendiğini, “helenic genocide” denilen sözde "Yunan Soykırımından" başka birşey değildir. İçerik ise daha da miğde bulandırıcı, ATA’yı bile A. Hitler ile bir tutan bu insanların beş para etmez sözleri ile dolu, ve hala bu adamlar kıyılarımızda güle oynaya yaşayabiliyorlar. Kim kimdir bilmek lazım…

Hemen ilgili sitenin adresini veriyorum:

http://www.greece.org/genocide/quotes/p-ge-turk-kemal.html

Demek bir de sözde yunan soykırımı başımıza bela olacak… Artık kolları sıvamak gerekir…

Türk hackerların bu siteyi hacklemesi gerekir.

Çok yanlış birşey ama ben verdiğin siteye girip onlara yarar sağlamak istemiyorum

bu ara zaten türkler bize soykırım yaptı demek moda oldu

her ülkede komsu ulkeyı yada baska ulkeyı sevmeyen hakkında ılerı gerı konusanlar vardır tıpkı burda oldugu gibi radıkalleırn dısındakı yunan insanının ne dusundugunu bılen varmı aramızda ..mesela ben sunu cok iyi biliyorum yunanıstan halkı guney kıbrıs halkını sevmıyor ...tıpkı kuzey kıbrıs turk halkının turkıyeyı sevmedıgı gıbı ...

Çok yanlış birşey ama ben verdiğin siteye girip onlara yarar sağlamak istemiyorum

kesinlikle haklısın zaten adamların özünü anlatmaya gerek yok halen megalo idea dedikleri balçıkta debelenen bir ayak takımı bunlar, halen türkleri osmanlı ile aynı kefeye koyuyor ama benim asıl canımı yakan şey bu olayın 2003 yılından beri gerçekleşip bir allahın kulunun da bunlara dur dememesi. Son zamanlarda çok güzel bir Ata'nın sözü dolanıyor,

"...beni öven sözleri bırakınız efendiler, bundan sonra neler yapacağız bunları anlatınız bana..."

iste ne yazık ki kendimi de dahil ederek bir çeşit hantallığa giren milletimizin silkinme vakti gelmiştir...

artık ermeni yunan soykırımını bırakın yakında türkler dünya soykırımı yaptı derlerse şaşırmayın

Geri