Söz Sizde!!! [Tüm GaLatasarayLıLar İçeri][Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
Bence kaleci kesinlikle gelmeli. İsim olarak İsviçre Milli takımı kalecisi ve Wolfsburg'un kalecisi Benaglio olabilir. Bir de iyi oyun kuran bir stoper, örneğin Werder Bremenden Naldo.

Bence Bir Sağ Bek Bir Tane de Ayhan ın Yerine lincoln Tarzı arda ile anlaşabilecek bir adam lazım. Tabiki Gönül ister ki daha çok transfer yapalım ama maalesef Para sıkıntımız war

bence oyun kurucu lazım turkiye ye oyunu iki taraflı oynayabilen kimse pek gelmiyor maalesef :S

Kararımı Değiştirdim Arkadaşlar. Bence Bir Tane Lincoln tarzı ayhan ın yerine bi adam lazım. Ayhan da Alternatif olur. Sağ Bek e de Medya şişiriyor. Uğur Uçar Ve SAbri var o alanda. Hem uğur uçar O mevkide çok iyi sabriden de çok iyi ztn. İnşallah Deco gibi Bi adam alırız

Bence Takımda Transfere çok fazla ihtiyaç yok. Ama yinede orta sahayı toparlayacak bir eleman lazım. Ama O olmazsada bu takım çok iş yapar. Emre çolak bol bol A takım kadrosunda oynamalı ve bence son dakikalarda sürekli görev almalı.Tecrübe kazanması lazım. Alparslanın sol tarafa bayağı bir dinamizm getirdiği kanaatindeyim. Sağ açıkta henüz keitayı göremedik ama tahmin ediyorum forması garanti. defansımız servet olduğu sürece süper ama mehmet topalın takımda olması lazım. O olmazsa servet ve gökhan çok ter dökerler. Umarım Leo Franco di sanctis'i aratmaz.. aratırsa yandık aykut ve orkun güven vermiyor. Ardayı ve kewell' ı konuşmaya bile gerek yok..Fakat baros bu yaz epeyce kilo almış eski hızı yok gibi geldi bana.. yanında Batuhan tarzında uzun boylu bir forvet çok iş yapa diye düşünüyorum..

Geri