Söz Sizde!!! [Tüm GaLatasarayLıLar İçeri][Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sizce GaLatasaray'da ÖnceLikLe Transfer YapıLması GerekLi BöLge Veya BöLgeLer NeLer?

Hangi Oyuncuyu GaLatasaray'da Görmek İstesiniz O Mevkide??? [Lütfen MantıkLıca İsimLer BeLirteLim... Yok C.RonaLdo, Messi Vs. AbartıLara Kaçmadan...]

YorumLarınızı BekLiyorum.... :goz:

ruh olayı artık futbolda bitmiştir önce kollektif futbol oynayabilecek takım kuracaksın ki sonrasında ruhu bekleyeceksin. kmse bana yok 2000 ruhu falan demesin. o zmanki kadro şuan birçok takımdan kat kat üstündü. konunun asıl meselesine gelince...bunlar benim şahsi görüşlerimden yoruma da açıktır.

FORVET: baros çok iyi pozisyona girebilen bi golcü ama adam eksiltme kapasitesi yok. yanına guiza gibi top tutabilen adam eksilten bi santrfor lazım ayrıca defansta kaybolmadan uzaktan şutlar da atabilmeli. bu özelliklerde aklıma ilk gelen şuanda boş durumda sayılabilecek NİLMAR. bununla birlikte orta saha özelliği de olan ve bonservisi 10m $ civarında olan babel de olabilir

ORTA SAHA: kusura bakmayın ama kmse ööle yok juninho yok bilmem ne demesin.libero mevkiinde savaşı yapıda birisinin olması gerek ki bu da kalite olarak italyan yada afrika kökenli olması gerektiğini düşünüyorum.italyan PİNZİ yaklaşık 5-7m $ arasında bi değerde. forvet arkası olarak ise arda turan ayarında bileklerine hakim ve aynı zamanda uzaktan güçlü şutlar atabilecek bi oyun kurucu olması gerekmekte. şuan adını hatırlamıyorum ama arjantinde yeni messi diye adlandırılan bi oyuncu var hem yetenekli hemde geleceğe yatırım açısından çok önemli sayılabilecek bi değer

DEFANS: sağ bek de serkan kurtuluş da ilerleme var ve uğur uçar tekrar ilerleme var ve banko olabilecek bi seviyeye ulaşır kısa sürede. göbekte song tarzı bi kesiciye ihtiyacı var. real madrid de rekor ceza alan ve takımdan ayrılmayı düşünen PEPE olabilir die düşünüyorum. olaylı bi oyuncu olabilir ama yeteneği inkar edilemez.bunun yanına brezilyadan gelecek vadeden bi oyuncu olabilir.

KALECİ: galatasaray ı 2000 yılında kupalara uzandıran en büyük etken TAFFAREL dir. GS nin atletico dan almayı düşündüğü ve hatta aldı diyebileceğimiz leo franco yerine atletico nun almayı düşündüğü vallodoit li 23 yaşındaki kaleci olabilir. aykut ve orkun GS deki vizesini doldurdu die düşünenlerdenim

kaleci - sağ bek - servetin yanına bi stoper - bi oyun kurucu - bi de baros un yanına iyi bi forvet
oyun kurucu derken villa real deki Cani Gs ye cok faydalı olabilir 35 lik juninhodansa onu görmek isterim takımda

Keşke Orta Saha Ortaya Arteta Ve Kim KaLLström'ü ALabiLsek...

AsLında O Kadar Da ALınması Zor İsimLer DeğiL Bence Tam Görev AdamLarı...

BeLki Artistik GoLLer AtamazLar Ama Takıma Ligin Tamamında Çok Fayda SağLayacakLarına İnanıyorum...

Neden Bu Tip AdamLar TakımLarımızda Hiç Gündeme GeLmez Onu Da AnLamıyorum...

Roberto Merino üzerine düşülmeli bence..orta sahaya lincoln yerine öyle bi dinamo lazım..hem seri hem çalım ustası..Adnan Polatta çok para varsa sabriyi gönderip yerine schalke'den rafinha'yı almalı defans sağ beke..Forvetede Pizzaro yada Wolfsburg forvet Eden Dzeko..holoskonun kopyası sanki adam..ama bitiriciliği mükemmel..Kadromuz zaten kaliteli..3-4 transferle çok iyi hale getirilebilir..tabi başta eskileri temizlemek şartıyla..Ü.karan..H.Şaş..Ayhan..ve illet Lincoln..Yeni stadımızda böyle futbolcuları görmek istemiyorum..

Bence Dünya FutboLunda Son Dönemde Barca'da Bunu FazLasıyLa Gördük KLasik 10 Numara Tanımı ÖLdü...

Artık KLasik 6 Ve 8 Numara Tabiri YerLeşiyor Dünya FutboLunda...

Nedir Bu 6 Ve 8 Numara Tabiri...

Oyunun Sadece Hücum Yönünü DeğiL İki Tarafını Da Oynayan İki Göbek Orta Saha OyuncusuyLa Oynanmasının Gerektiği Örnek KLasik Xabi - İniesta...

İşte O Yüzden Orta Sahaya LincoLn Tarzı OyuncuLara Karşıyım...

ALınacaksa KLasik 6 Ve 8 Numara ALınmaLı...

Arteta Ve KaLLström Gibi...

Evet Zaten Xabi - İniesta İLe BirLikte O Dönemde BarceLona ALt Yapısından Çıkan OyuncuLardan...

OnLarLa BarceLona ALt Yapısında Oynamış, O SağLam Jenerasyonun OyuncuLarından...

ßizdede Arda gibi 2 üç tane takımı forması icin ruhlu oyuncu ve ben bu takımı dünya klasmanına sokarım diyebilcek bi teknik direktörümüz olup arkasında duran bi yönetimimiz olsaaaa...tut tutabilirsen..ama olduyla bittiyle iş dönmüyo malesef..Hayırlısı..Haldun Üstünel'e yetki verilsin yine kaliteli oyuncularımızı Ligimizde Galatasaray forması altında görecez Insallah..

Önce SağLam Bir Hoca Lazım =) Herşeyden Önce =)

Şu Mevcut Kadromuz BiLe, Örneğin Luce'nin ELinde KraL OLurdu 3 KuLvardada =)

Neyse İnşaLLah GeLecek Sezon İyi Geçer Takımımız İçin =)

Teknik Direktörün KraLını aLdık..Gelsin Şimdi Kral Oyuncular Seve Seve Galatasarayımıza..ßu Saatten Sonra Camiamızın Ismi yeter Oyuncuların Gözünde..ßide yeni Stadımıza geçtikmi..Dünya Klasmanında Üst Sıralara Oynarız..Türkiye ve Galatasaray ismini dahada yayarız Dünyaya..Hayırlısı..

Konuyu hortlatalım bari :) t.direktörün kralını aldık kara bi büyücü aldık daha nerelere adam lazım sizce :)

lütfen lincoln'ün gidiceğini düşünerek söyleyelim

Stoper lazım. Uğur uçar'ın kondisyonu iyiyse beke gerek yok. Ayrıca bir yedek forvet lazım... =)

En uygun isim Coloccini. Forveti hiç bilemiyeceğim. Gudjohnsen ismi dönüyordu bi ara... :)

bence galatasarayın oyuncuya ihtiyacı yok kadrosu cok güzel o isimlerin güzel oynayabilr ama gs para yok kendi alt takımında güzel oyuncular cıkarsın diye düsünüyorum

Arkadaşlar, dünyanın en iyi takım ruhu GALATASARAY'da vardır.Futbolcusundan tutun seyircisine kadar,teknik ve idari yönetimden tutun,en alt basamaktaki hizmetlilere kadar...Kimse demesinki GALATASARAY'da takım ruhu yok.

Kaleci:Galatasaray'ın kalesinde kesinlikle TÜRK kaleci oynamalıdır.(Orkun, iyi refleksleri olan iyi bir kalecidir.

Defans:Galatasarayımızın defansına ise Servet'in yanında oynayabilecek hızlı,teknik ve top kesme becerisi yüksek olan bir defans alınmalıdır.(Kayserispor'da oynayan Eren GÜNGÖR )

Sağ Bek:Galatasarayımızın sağ bekine ise, atağa çıktığı zaman hemen geri dönebilen kaliteli bir futbolcu alınmalıdır.(Hamit ALTINTOP)

Forvet:Milan Baros'un yanına hava toplarında etkili Milan Baros'a iyi bir partner olabilecek isimler alınmalıdır.(Lille OSC takımında 11 numaralı formayı giyen De Melo veye Liverpool'un eski futbolcusu,Milan Baros'un eski takım arkadaşı Peter crouch olabilir)

''GALATASARAYLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR''

Geri