Söz Sizde!!! [Tüm BeşiktaşLıLar İçeri][Tek BaşLık]

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Sizce Beşiktaş'ta ÖnceLikLe Transfer YapıLması GerekLi BöLge Veya BöLgeLer NeLer?

Hangi Oyuncuyu Beşiktaş'ta Görmek İstesiniz O Mevkide??? [Lütfen MantıkLıca İsimLer BeLirteLim... Yok C.RonaLdo, Messi Vs. AbartıLara Kaçmadan...]

YorumLarınızı BekLiyorum.... :goz:

ÖnceLikLe İbrahim ÜzüLmez,Gökhan Zan,Cisse,Hakan Arıkan YoLLanmaLı..

Daha Sonrasına GeLdıqımızde SoL ßek Şart..En ÖnemLı ßoLqe Cunku Şuankı..KesınLıkLe Ihtıyac DuyuLuyor..İbrahimLe oLmaz ßu İş..Lucenın Oyuncusu iLsinhomudur Nedır Onu IzLedım 3 4 Maç..SaqLam Oyuncuya ßenzıyor Ins aLırız..

Pivot Santrafora Ihtıyacımız Var.. Noßre Iyı ßı Oyuncu oLaßıLır,Önce ßaskı Kurup Çokta ÇaLışaßıLır Fakat ŞampiyonLar Liqinde İhtiyacLarımızı KarşıLayamaz..

John Carew Tarzında 1 Tane Pivot Santrafora Ihtıyacımız Var..ßoßo Ve HoLoskoya Top İndireßıLecek.. ßatuhan Şuanda Tam AnLamıyLa O Kapasitede DeqıL...

Harbidende bende İlsinho diyecektim.
Çok kaliteli ve iyi bir oyuncu.
Ayrıca Sol beke iyi bir oyuncu lazım.

Takımın kanatları çalışmıyor.İki kanat içinde oyuncu lazım. Ayrıca bir tane adam gibi stoper lazım. Oyuncu isimleri yazmıyorum istedikten sonra bir dünya uyugun fiyata kaliteli adam var.
Delgado,Cisse ve Zapo gönderilmeli.Orta sahaya dinç, diri, koşan, basan bir oyuncu lazım. Ayrıca Ernst in yanına da sağlam biri gerekli.

Forvet lazım Nobre ve Bobo ile bu iş yürümez.

Forvet ve kanatlara kaliteli futbolcu lâzım. fovete Saha düşünülüyo şuan sanırım burdaki sıkıntımızı çözecektir. kanatlara alınacak futbolcu ismi veremiyorum. yalnız hızlı dripling yapabilcek, güçlü, iki ayağına da hakim olması gerek. İbrahim Üzülmez hızlı ve top sürebiliyo fakat orta yapmaya gelince kötünün de kötüsü amatörce.

Geri