Söz Bizde Beste Bizde

icemen

New member
Reaction score
0
yankı%20alper.jpg

"Beşiktaşım sevmişiz seni..." bestesi ilk olarak Cumartesi günü oynanan Beşiktaş - İstanbul B.B. karşılaşması öncesinde İnönü Stadı`nda çalınarak taraftarların beğenisine sunulmuştu.

Dün ise bestenin videosu ilk olarak haber HABER1903 tarafından siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunulmuş ve ardından birçok sosyal paylaşım sitesinde paylaşılarak Beşiktaş taraftarlarının beğenisine sunulmuştu.

Ancak Karabükspor`lu bazı taraftar bestenin kendi besteleri olduğunu iddia etti ve Beşiktaş taraftarlarını beste hırsızlığı yapmakla suçladı.

Karabükspor`lu taratarlardan gelen bu iddialar üzerine bestenin sahibi Yankı Alper, HABER1903` konuştu.

Yankı Alper: "Albümün yeni çıktığı dönemde Volkan Konak ile birlikte Karabükspor`un şampiyonluk kutlamalarında sahne almıştık, bağlı bulunduğum prodüksiyon şirketinin ve şampiyonluk kutlamalarını düzenleyen organizasyon şirketinin sahibi olan Necati Bey, aynı zamanda Karabük`lüdür ve yakınımdır. Beşiktaşlı olmama rağmen kendisi benden Karabükspor için birşeyler söylememi istedi. Stad hoparlörlerinden albümünde yer alan "Ben bir kere sevmişim seni..." şarkısı çalarken, o anda şarkının birkaç kelimesini değiştirip, Karabük taraftarlarına sadece jest yapmak istedik. Kesinlike yazılan bir marş veya öncesinden özel bir hazırlık yapmadık! Zaten dinleyenler anlayacaklardır, Karabük`te söylenen bestede orijinal besteden sadece birkaç kelime fark var, sözler albümdeki şarkıya çok benziyor, tamamen doğaçlama. Beşiktaş için yapılan beste ile uzaktan yakından ilgisi yok! Benim amacım sadece Karabük seyiricisine bir jest yapmaktı, ama onlar görüntüleri videoya çekip, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmışlar. Ben Beşiktaşlıyım ve bu besteyi Beşiktaş`a armağan ettim, tüm yasal haklarını da Beşiktaş kulübüne devrettim" dedi.​

haber 1903

Sağol balım :)

ULan Sabah Sabah İyi GüLdüm Ya Karabük'ten Beste mi ÇaLıcaz?? :)
Yok Artık Nadia Comaneci :blink:

Geri