daredevil_off
PiS YoLuK
- Reaction score
- 0
Söyle yamur çamur değmedi yüreğime
Söyle ben nerdeyim,Sen nerde ...
Söyle ay doğmadan düşmesin yaş gözüme
Söyle ben nerdeyim,Sen nerde...
Dışarıda kar yağıyor benim için yağmur,
Ağlama gözbebeğim biraz daha dur.
Yüregime basa basa içimden yar gidiyor
Ağlama iki gözüm biraz daha dur....
Söyle yağmur söyle değmeden yüreğime
Söyle gökyüne O nerde
Söyle baksın gece dağlardan hasretime
Söyle bilmesemde O nerde....
--- Yüregime basa basa içimden yar gidiyor,Ağlama iki gözüm biraz daha dur...Gidişin,bitişin olmayacaktı.Öyle konuşmuştuk bi zamanlar."Biz" hiç tükenmeyecek biten herşeyin aksine "biz" yaşayacaktık seninle...Bak bizde bittik!
--Gökyüzü O nerde? O kendi dünyasında,kendi mutluluğunda,yeni kurduğu dünyada yeni mutluluklarda.Olsun da.Mutluluk yakışır O na...Huzur yakışır,rahatlık yakışır...
--Ben nerdeyim şimdi?Kendime başka bir hayat kurma yolunda,bir adım ileri bir adım sola,biraz durup biraz geriye...Başkasını sevsem mi ,el açıp dua etsem mi yeni bir aşka,sevdaya yoksa bütün kablolarını kessem mi yüreğimin...Bilemedim...
--Hangi günahımın bedeli bu?Otursam düşünsem kime ne yaptım!Ben mi o kula yakışmıyodum yoksa mutluluk mu bana,sevda mı bana...
-Dışarıda kar yağıyor benim için yağmur...O nun kalbine de tatlı heyecanlar,kimbilir daha neler neler...
Ben gelsem ya Onun aklına ara sıra , desem...
Gelsem nolur ki iyi çocuktu der , geçer...
Söyle ben nerdeyim,Sen nerde ...
Söyle ay doğmadan düşmesin yaş gözüme
Söyle ben nerdeyim,Sen nerde...
Dışarıda kar yağıyor benim için yağmur,
Ağlama gözbebeğim biraz daha dur.
Yüregime basa basa içimden yar gidiyor
Ağlama iki gözüm biraz daha dur....
Söyle yağmur söyle değmeden yüreğime
Söyle gökyüne O nerde
Söyle baksın gece dağlardan hasretime
Söyle bilmesemde O nerde....
--- Yüregime basa basa içimden yar gidiyor,Ağlama iki gözüm biraz daha dur...Gidişin,bitişin olmayacaktı.Öyle konuşmuştuk bi zamanlar."Biz" hiç tükenmeyecek biten herşeyin aksine "biz" yaşayacaktık seninle...Bak bizde bittik!
--Gökyüzü O nerde? O kendi dünyasında,kendi mutluluğunda,yeni kurduğu dünyada yeni mutluluklarda.Olsun da.Mutluluk yakışır O na...Huzur yakışır,rahatlık yakışır...
--Ben nerdeyim şimdi?Kendime başka bir hayat kurma yolunda,bir adım ileri bir adım sola,biraz durup biraz geriye...Başkasını sevsem mi ,el açıp dua etsem mi yeni bir aşka,sevdaya yoksa bütün kablolarını kessem mi yüreğimin...Bilemedim...
--Hangi günahımın bedeli bu?Otursam düşünsem kime ne yaptım!Ben mi o kula yakışmıyodum yoksa mutluluk mu bana,sevda mı bana...
-Dışarıda kar yağıyor benim için yağmur...O nun kalbine de tatlı heyecanlar,kimbilir daha neler neler...
Ben gelsem ya Onun aklına ara sıra , desem...
Gelsem nolur ki iyi çocuktu der , geçer...
alıntı..