SÜNEPELEŞMEK!- Sinan Meydan

harbikiz

New member
Reaction score
0
Sinan Meydan

20 Haziran 2010
smeydan.jpg

SİZ DEĞİL MİSİNİZ?

-”Ergenekon”, “Balyoz” diye tutturup Vatanseverleri, DELİLSİZ, SUÇSUZ Siliviri’ye tıkan; işinize gelen yargı kararlarına “YARGIYA SAYGILI OLMAK LAZIM” diyerek ses çıkarmazken, işinize gelmeyen yargı kararlarına “YARGIYA GÜVENİM KALMADI” diyerek “feveran” eden,

-“Açılım” diye tutturup, İmralı’daki Bebek Katili’nden YOL HARİTASI alan, Habur’da PKK’lı teröristelerin ayağına mahkeme götüren,teröristlere üstü açık otobslerle şehir turu attıran,
-”Filistin” diye tutturup, “insani yardım” adı altında insanları ölüme gönderen, ölenleri “şehit” ilan edip “din sömürüsüyle” OY AVCILIĞI yapan…
siz değil misiniz SAYIN RECEP BEY?
YA YALAKA MEDYAYA VE TESCİLLİ YOBAZLARA NE DEMELİ?
Mavi Marmara Gemisi’nde ölenleri “şehit” ilan ederek “Türkiye’nin, hatta dünyanın altını üstüne getiren” YALAKA MEDYA ve TESCİLLİ YOBAZ TAKIMI, yeşil bayrağını kaparak, “TEKBİR” sesleri arasında TAKSİM’E akın ederken, öz vatanını koruyan Mehmetçiklerin her gün şehit olmaları karşısında KILINI BİLE KIPIRDATMAMAKTADIR.
YALAKA MEDYAYA VE TESCİLLİ YOBAZLARA SORUYORUM:
BU NASIL İNSANLIKTIR?
BU NASIL VİCDANDIR?
BU NASIL MÜSLÜMANLIKTIR?
SİZİN BU TÜRK MİLLETİYLE ALIP VEREMEDİĞİNİZ NEDİR? NEDİR SİZDEKİ BU ARAP MANYAKLIĞI ve YALAKALIĞI?

YALAKA,SATILMIŞ KALEMLERE KARŞIN, herşeye rağmen “vicdanlı” ve “namuslu” kalemler de var ülkemizde hala:
İşte Türkiye’deki son gelişmeleri, TÜRK MİLLETİNİN AKLIYLA DALGA GEÇMEDEN olanca açıklığıyla ortaya koyan iki yazı: Her iki yazının da altına imzamı atıyorum…
İlki: BEKİR COŞKUN’a ait… Bakın ne diyor usta kelem Bekir Coşkun “NERDESİNİZ” adlı yazısında:
Nerdesiniz?..
FİLİSTİN için yırtındınız da…
Şimdi niçin ortalıkta yoksunuz?..
Niçin sesiniz çıkmıyor?..
Niçin televizyonları çağırıp iki parmağınızı birden sallamıyorsunuz?.. Niçin dünyayı ayağa kaldırmıyorsunuz?..
Nerdesiniz?..

*
Dün kadın okurum, attığı e-mail’de “Yaban güvercinlerini vurdular yine” diyordu…
Her şartta Mavi Marmara gemisinde ölenlerden kat be kat fazla gelen ilk haberlere göre vurulan Mehmetçiklerin sayısı…
Tabii ki onlara da yanmıştı yüreği, vicdanı olan herkes gibi… Ama yaban güvercinleri; bir pis siyasi planın, gemiye doldurulmuş kurbanları olarak ölmediler…
Ya da Filistin toprakları için…
Onlar; yurt topraklarını beklerken, Türkiye rahat uyusun diye, o gece karanlığında vatanları için canlarını verdiler…
*
İyi ama niçin o yeşil bayraklı kalabalıklar Kızılay’a-Taksim’e çıkıp bağırmıyorlar?..
Niçin yurdun dört bir yanında aynı anda mitingler başlamıyor?..
Niçin dinci yazarlar megafonları alıp tepinmiyorlar?..
Niçin toplu gıyabi namazlar kılınmıyor?..
Niçin sesi çıkmıyor mollanın?..
*
Niçin “Dünyayı başlarına yıkarız” diye parmağını dört bir yana sallamıyor ve acele hastanelere koşmuyor Başbakan?..
Hani “van minüt” mü ne?..
Bülent Arınç niçin televizyona çıkıp ağlamıyor?..
Dün “Genelkurmay’dan açıklama bekliyorum” diyebilen TBMM Başkanı, niçin o açıklamayı “açılım”ın mimarı Başbakan’dan isteyemiyor?..
O iktidar milletvekilleri niçin gözlerini sile sile koşup birer çılgına dönmüyorlar?..
Niçin acil kriz toplantıları yapılmıyor?..
Niçin belediye otobüsleri, şehirlerin meydanlarına sembolik “cihat” için bedava insan taşımıyorlar?..
Nerdesiniz?…
Nerde?..

20 Haziran 2010-Habertürk”
İkinci yazı: Ahmet Hakan’a ait… Evet yanlış duymadınız şu “döndü” denilen Ahmet Hakan’a… Hakan, “ADALETİN BU TAYYİP BEY” adlı yazısında şu çarpıcı değerlendirmeleri yapıyor:
Adaletin bu mu Tayyip Bey
TÜRKAN Saylan’ın evine baskın düzenlendiğinde…
“Bağımsız yargının kararıdır, yapacak bir şey yok” diyorsun.
Bir Ergenekon sanığına alenen haksızlık yapıldığında…
“Yargı kararına saygılı olalım” diyorsun.
Bir Ergenekon sanığı iddianamesiz 15 ay tutuklu kaldığında…
“Şeriatın kestiği parmak acımaz” diyorsun.
Sanık bile olmayanların davayla ilgisi olmayan özel telefon görüşmeleri yayınlandığında…
“Hiçbir şey olmamış gibi” davranıyorsun.
Ama…
Senin tarafındakilerden birinin ayağına yargıdan bir çakıl taşı değdiğinde…
“Bu yargıya güven olmaz” diye basıyorsun feryadı…
Adaletin bu mu senin Tayyip Bey?

20 Haziran 2010-Hürriyet”
Bekir Coşkun, “şovmen” Yobaz takımına ve Başbakan Recep Bey’e ve AKP tayfasına “NERDESİNİZ?” diye sorarken,
Ahmet Hakan da Recep Bey’e, “ADALETİN BU MU TAYYİP BEY?” diye soruyor…
Recep Bey ne diyor?
“Ben SÜNEPE değilim!” diyor!..

kaynak

Sinan Meydan

20 Haziran 2010

SİZ DEĞİL MİSİNİZ?[/B]
Ergenekon”, “Balyoz” diye tutturup Vatanseverleri, DELİLSİZ, SUÇSUZ Siliviri’ye tıkan;

:durdurun

GÜNAHLARINI ALMIŞIZ:crying:

Cuma çıkışı cemaate ikramda bulunacaklarmış. :durdurun

Seni şakacı seni :durdurun

:durdurun

GÜNAHLARINI ALMIŞIZ:crying:

Cuma çıkışı cemaate ikramda bulunacaklarmış. :durdurun

Seni şakacı seni :durdurun

o baskınların oldugu sıra haberlerde izlemiştim.silahların bulundugu yere yakın bı yerde köy var gazetecı koyluye soruyo olanlar hakkında fıkrınız varmı dıye adam aynen soyle soyledı aramadan bı gun once gece polisler geldı baya kalabalıktılar bır ıkı saat sonra gıttıler sabahındada baska ekıp gelıp sılahları buldu dedi. bu haber bır kez cıktı ondan sonra hıc gormedım ne o koyluyu ne o haberı. koskoca bordoberelı lerın sılah saklamaya ıhtıyacımı var cephanelık onların emrınde. topragın 10cm altına sılah saklamıs bızım asker(suna polısın gommeye vaktı olmadı desenıze) egerkı koca ordu bu sılahlarla darbe yacaksa olmaz olsun boyle ordu bunlarla kımseye bısey yapaamzsın az akıllı olun ya

[/9884/smeydan.jpg[/IMG]

Adaletin bu mu Tayyip Bey
TÜRKAN Saylan’ın evine baskın düzenlendiğinde…
“Bağımsız yargının kararıdır, yapacak bir şey yok” diyorsun.
Bir Ergenekon sanığına alenen haksızlık yapıldığında…
“Yargı kararına saygılı olalım” diyorsun.
Bir Ergenekon sanığı iddianamesiz 15 ay tutuklu kaldığında…
“Şeriatın kestiği parmak acımaz” diyorsun.
Sanık bile olmayanların davayla ilgisi olmayan özel telefon görüşmeleri yayınlandığında…
“Hiçbir şey olmamış gibi” davranıyorsun.
Ama…
Senin tarafındakilerden birinin ayağına yargıdan bir çakıl taşı değdiğinde…
“Bu yargıya güven olmaz” diye basıyorsun feryadı…
Adaletin bu mu senin Tayyip Bey?

20 Haziran 2010-Hürriyet”
Bekir Coşkun, “şovmen” Yobaz takımına ve Başbakan Recep Bey’e ve AKP tayfasına “NERDESİNİZ?” diye sorarken,
Ahmet Hakan da Recep Bey’e, “ADALETİN BU MU TAYYİP BEY?” diye soruyor…
Recep Bey ne diyor?
“Ben SÜNEPE değilim!” diyor!..

yalansa yalan dıyın bı ınsan bu kadarmı lafını yer ısıne geldımı bagımsız yargı sana dokundumu muhalefetın yargısı ınsanda bıraz utanma olur ya

o baskınların oldugu sıra haberlerde izlemiştim.silahların bulundugu yere yakın bı yerde köy var gazetecı koyluye soruyo olanlar hakkında fıkrınız varmı dıye adam aynen soyle soyledı aramadan bı gun once gece polisler geldı baya kalabalıktılar bır ıkı saat sonra gıttıler sabahındada baska ekıp gelıp sılahları buldu dedi. bu haber bır kez cıktı ondan sonra hıc gormedım ne o koyluyu ne o haberı. koskoca bordoberelı lerın sılah saklamaya ıhtıyacımı var cephanelık onların emrınde. topragın 10cm altına sılah saklamıs bızım asker(suna polısın gommeye vaktı olmadı desenıze) egerkı koca ordu bu sılahlarla darbe yacaksa olmaz olsun boyle ordu bunlarla kımseye bısey yapaamzsın az akıllı olun ya

Karnından konuşma kaynak ve delil göster..... Polise iftira atıyorsun eğer kaynak ve delilerin yok ise postunu sil seni şikayet edeceğim....

TSK envanterine kayıtlı silahlar bunlar canım

Müze deniz altına tnt yi de onlar yerleştirdi cami planlarını da onlar yaptı meşhur erzincan savcısına giden ıslak imzalı emrini de de onlar verdi...

Yalan konuşmak ayıp ve günahtır....

Karnından konuşma kaynak ve delil göster..... Polise iftira atıyorsun eğer kaynak ve delilerin yok ise postunu sil seni şikayet edeceğim....

TSK envanterine kayıtlı silahlar bunlar canım

Müze deniz altına tnt yi de onlar yerleştirdi cami planlarını da onlar yaptı meşhur erzincan savcısına giden ıslak imzalı emrini de de onlar verdi...

Yalan konuşmak ayıp ve günahtır....

canımlı cıcımlı konusma az efendı ol tartısma uslubunu bılmıyosan soyle ızah edelım.

ben dırek ızledıgım olayı anlattım ıstedıgın yere sıkayet et tv de ızledıgı haberı paylasıyo de.

tsk envanterıne kayıtlı olsa nolcak o silahlarla kıme napabalırsın dıyorum onlarla darbe mı olur sılahların cıkarıldıgı yerlere bak koca ordu bukadar basıt yerlere sılah mı saklar hem sılah saklamaya ıhtıyacı yok cephanelık emırlerınde dıyorum sen ne dıyosun. sankı bı yere bısey koyup sonra buldum numarası yapmak polısın ılk defa yaptıgı bırsey. orduyu yıptarın elını kolunu baglayın boyle devam durmak yok

Dünyada örneği yok......Sadece Türkiye'de olur...

Kendisini deklere etmemiş.........
Hiçbir (sözde)üyesi itirafta bulunmamış.......
Hiçbir eylem yapıp da üstlenmemiş...........
Doğrudan üzerinde hiç ama hiç silah yakalanmamaış, sadece tarlalarda falan silah çıkmış(bu da şaibeli)....
Ve yargılaması devam etmekte.............

Amaaaaaa bizim aklı evveller, hurrrraaaaaaaaa; Ergenekon terör örgütü diye yaftaladılar....Taaaaa ilk andan itibaren.....buyur burdan yak.....

Hatta yalanyolunda şöyle komik bir ifade geçyor hep; ERGENEKON SİLAHLI TERÖR ÖRGÜTÜ....:)

Yuh yani.....Be andavallı, sen hiç silahsız terör örgütü gördün mü?Terör örgütü ise zaten silahlıdır....Ama niyet başka....Halkın beynine beynine , olmayan bir örgütü sokmak, sokmak, sokmak, sokmak.........yeter k içinde asker olsun....

arkadaşlar saygı çerçevesinde tartışın lütfen ayıp ya burda bayanlarvar
çocuklar var .... herkesin görüşü farklıdır lütfen

anlayışlı olalım ...

canımlı cıcımlı konusma az efendı ol tartısma uslubunu bılmıyosan soyle ızah edelım.

ben dırek ızledıgım olayı anlattım ıstedıgın yere sıkayet et tv de ızledıgı haberı paylasıyo de.

tsk envanterıne kayıtlı olsa nolcak o silahlarla kıme napabalırsın dıyorum onlarla darbe mı olur sılahların cıkarıldıgı yerlere bak koca ordu bukadar basıt yerlere sılah mı saklar hem sılah saklamaya ıhtıyacı yok cephanelık emırlerınde dıyorum sen ne dıyosun. sankı bı yere bısey koyup sonra buldum numarası yapmak polısın ılk defa yaptıgı bırsey. orduyu yıptarın elını kolunu baglayın boyle devam durmak yok

Tamam bir daha canım demem canım :) '' maksadım arkadaş ortamı oluşturmak)

Sen olayı izlerken biz yanında yoktuk, kaynak veya delilin ben izledim ile sınırlı ise sen yalan söylüyorsun dememde hiç bir sakınca yoktur, sen yalan söylüyorsun...

O silahlar ile darbe mi olur sözüne gelince 1. Dünya savaşı bir kaç makineli tüfek ile başladı. 1980 darbesi uzun namlulu bir silah ile oldu,
Gelellim neden sakladığına yazılarından anlaşılan sen 10 ile 11 yaş aralığındasın, 1999 yılını görmemiş yada o zamanlar küçük bir çocuktun.

Hiç bir darbe meşru zemine oturtulmadan başarılı olamaz, biraz daha anlayacağın dilde yazayım;
Eğer halkın desteği alınmaz ise darbe yapılamaz halkın desteğini almak için de ülke içinde kaos ve karışıklık olması gereklidir ancak bu şekilde yaptıklarınını meşrulaştırabilirler. Örn; cami bombalamak, müze bombalamak, fadime şahinler üretmek,

Meşru zemin oluşturmak için bir kaç kimliği belirsizi bomba ve bir kaç süikast yeterlidir.

Senin bahsettiğin ordunun envanterinde ki silahlar meşru zemin olduktan sonra gerekli olacaktır...

Bak kardeşim darbenin iyi si yoktur...

bilader bılıyorum ayagına yatma hangı yandas medyayı acsan dedıklerını anlatıyolar. ben kendı yorumumu soyluyorum sense duydugunu soyluyosun çocuk.tsk nın cami bombalamaya ıhtıyacımı var nıye kendı adamlarına yaptırsın madem ergenekon pkk yla kol kola soyler pkk ya onlar yapar tsk elını nıye kırletsın. asker,aydın ve ulusalcı ınsanlar ergekonucu da bu orgutte nıye burokrat veya mılletvekılı yok hıc kus beynıne bu tıp sorular geldımı sanmam cunku sızın medyada konusulmaz

Öncelikle şuna açıklık getirelim. TSK darbe yapıyor veya darbe ci diye lanse etmiyorum. Darbe yapmaya çalışan üç beş çapulcu maalesef TSK içerine sızmış , genelleme yapmak yanlıştır.

Ergenekon veya darbe severler PKK yı kullanmıyorlar demişsin, kullansalar dediklerini pkk yaptırırlar demişsin, terör örgütleri çıkarlarının birleştiği yerlerde ortak hareket ederler, ergenekon terör örgütü ile ilgili süren davada buna benzer birden fazla örnek vardır

Örneğin ;

33 erimiz şehadet şerbeti içtiği Bingöl saldırısı düzenleyen Şemdin sakık ifadesinde tutuklu eski bir generalden emir aldığını itiraf etmiş Türkiye Cumhuriyeti savcıları bu hususta sanık eski generalin ifadesini almışlardır....

Geri