Rusça

sen@

New member
Reaction score
0
Tam öğreniyorum demeye başlarken grameri ile bu kadarmı istisnalar olur diye bir türlü çözemediğim dil.

bence dunyada en koLay diL ogrenmek icin..:)..hic sevmiyorum ben bu ruscayi yha..:)..ama biLmek guzeL..:)

Bence zor siara birde erkek farklı kadın farklı şekilde konuşmalı yoksa yanlış anlaşılabiliyorsun:smile:

evet hakLisin diger diLLere bakiLirsa bence bu diL daha koLay..:)..

rusça;

caniiimm napiyorsunnn:D:D

@Siara, Rusça kolay diyorsun da neye göre kolay diyorsun? Eğer Rus asıllıysan sana kolay gelebilir ama bir yerden hatıladığım kadarıyla(ekşi sözlük üzerinden verilmiş bir kaynaktı galiba) dünyada öğrenilmesi en zor dillerden dördüncüsü. Sana kolay gelebilir ama çoğunluğa göre zor.
Sana göre empati yapmak gerekiyorsa, git bir Arapça'yı öğren bakalım...

@Siara, Rusça kolay diyorsun da neye göre kolay diyorsun? Eğer Rus asıllıysan sana kolay gelebilir ama bir yerden hatıladığım kadarıyla(ekşi sözlük üzerinden verilmiş bir kaynaktı galiba) dünyada öğrenilmesi en zor dillerden dördüncüsü. Sana kolay gelebilir ama çoğunluğa göre zor.

ogreniyorum zaten arapcayi..:)hem ben demedimki herkes icin koLay,baziLari icin cok koLay baziLari icin ise zor..

Valla RusçaDan Çok Çinceyi Öğrenmek İsterim ...

gel ben sana japoncayı öğreteyim :D

rusça zordur yaw kolay diye bişey yokki zaten bilmediğin farklı bir dil rusçaya yakın farklı bir dil biliyorsan kolay gelebilir. yoksa diğer dillere bakarak rusça zor dillerden biridir...

sakin ol şampiyon

gel ben sana japoncayı öğreteyim :D

rusça zordur yaw kolay diye bişey yokki zaten bilmediğin farklı bir dil rusçaya yakın farklı bir dil biliyorsan kolay gelebilir. yoksa diğer dillere bakarak rusça zor dillerden biridir...

da da :biggrin:
Anlaştık Kardeşim Sen Bana JaPoN'cayı Öğret YanınDa Samurai Kılınç KullanmasınıDa Öğret Saygılar Ossss =)

Coşmuşsunuz arkadaşlar en iyisi sırayla japonca,çince sonrasında vakit kalırsa birde rusça öğrenelim.:smile:

Dünyanın en kaba dillerinden Amma Dünyanın en güzel bayanlarınında konuştuğu dillerden : ) Kendi kendime diyorum acaba yalnış mı ettim keşke Rusca mı öğrenseydim :smile:

Да. Русский язык так трудно, но, если вы хотите узнать, вы можете достичь этого.
Evet.Rus dili oldukça zordur fakat öğrenmek istiyorsanız bunu başarabilirsiniz..

Да. Русский язык так трудно, но, если вы хотите узнать, вы можете достичь этого.
Evet.Rus dili oldukça zordur fakat öğrenmek istiyorsanız bunu başarabilirsiniz..

Спасибо.Вы правы во времени Я буду учиться.
umarım doğru yazmışımdır :smile:

Спасибо.Вы правы во времени Я буду учиться.
umarım doğru yazmışımdır :smile:

Umarım o doğru zaman gelir...:smile:
Başarılar dilerim...:smile:

Geri