Rusça Windows kullanmak istiyorum!

caracuzu

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben bilgisayarımın tamamen rusça olmasını istiyorum. bu mümkün mü? yani başlat yazısından tutun da tüm menüler yazılar kiril alfabesinde ve rusça dilinde olsun. bunu nasıl yapabilirim. ben bölgesel ayarlardan rusça ve kirili seçtim ama kısmen başarılı olabildim. yani % 10 rusça oldu bilgisayar. eğer xp ile alakalı ise arkadaş rusya da rusça xp cd si yollayacak. lütfen yardım...

ti oçin xarasova

bravo... rusçan çok iyiymiş.

çok teşekkür ederim arkadaşım. ben bunları denedim. zaten bu sayede % 10 rusça yapabildim. ama ben belgelerim, bilgisayarım, geri dönüşüm kutusu, internet ve sağ tıkladığımızda çıkan yazılarında kiril harfleri ile ve rusça olmasını istiyorum.

selam arkadaşım bunun eniyi ylu malesef rusça xp bulman o da kolaydır.mesla google den zvercd diye arat bakalım hemen bulursun koly gelsin

çok teşekkürler arkadaşım. işimi görür.

Cok tesekkurler arkadasim ben Rusya Yaketerinburg`dan serdar intrnetten rusca xp veya vista ararken sitenizi ve konusmalarinizi gordum benim aradigim sey herhalde budur diye tahmin ediyorum.
Cesna spesiba balsoy moy drug.

Cok tesekkurler arkadasim ben Rusya Yaketerinburg`dan serdar intrnetten rusca xp veya vista ararken sitenizi ve konusmalarinizi gordum benim aradigim sey herhalde budur diye tahmin ediyorum.
Cesna spesiba balsoy moy drug.

İKEA ya gidersen benim için gez biraz , Aşan ' dan alışveriş yap :hhmanD

dostum bende kazakistandayim,eger rusca xp cd key aktivasyon kodu istersen gonderebilrim.Office programi icinde geceerli

Buralari biliyormusunuz sayin arkadasim ben de orada cok calisti ve haliyle gezdim, birde sizin icin gezecegim..Isterseni size buralardan daha sonra fotograflarda gonderebilirim...

Siz buralari biliyorsunuz herhalde bir cok kereler gittigim ikea bir sonraki gidisim sizin olacak istersniz buralara ait fotograflarda gonderbilirim size kolay gelsin...

Cok memnun olurum takdir edersinizki buralarda boyle seyleri bulmak gercekten cok zor buda sizlerden alabilecegim her turlu destek ve yarimi reddetmeden alabilirim : ben de sizlere buralardan herhangi bir yardimim olabilirse emin olun elimden geleni yapabilirim...

Geri