Rusça Alfabe [Çözüldü]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bankers

New member
Reaction score
0
Değerli Forum Yöneticileri ve Üyeleri,
Bilgisayarımda Rusça yazı yazabilmek için ne yapmam lazım? Rusça alfabe mi yüklenmesi gerekir? Bu alfabe yüklendikten sonra mevcut Türkçe klavyeme Rusça harflerin stiker'larını yapıştırarak sonuç alabilirmiyim? Yoksa ikinci bir Rusça klavye mi satın almalıyım? İzmir'e bağlı küçük bir sahil beldesinde yaşadığımdan burada bunları satın alma şansım yok.İzmir'de bunların satıldığı yerleri bilen varsa bildirebilirlerse memnun olurum.Herkese iyi Forumlar dilerim.

Sanal klavyeyi bu iş için kullanabilirsin =)

Resimli anlatım yaptım bilgisayar bilginizin normalin altı olduğunu bir konunuzda belirttiğiniz için...

ruscaklavye1.png

ruscaklavye2.png

ruscaklavye3.png

ruscaklavye4.png

ruscaklavye5.jpg

ruscaklavye6.jpg

Umarım faydası olur. Mesajınızı bekliyorum, yeterli olduysa konuyu kapatacağım.

İyi forumlar.

vallahi güzel acıklama olmus.

Sayın Otium hocam,
Çok güzel açıklamanız için teşekkür ediyorum.Yarın dinlenmiş bir haldeyken hemen ilk işim olarak tarif ettiğiniz şekilde açıklamalarınızı uygulayacağım ve sonucu bildireceğim.Şimdilik iyi geceler dilerim.Bu arada bu stiker meselesi ile ilgili olarak Karşıyaka'da veya İzmir'de bunları bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Bizim Y.Foça'da böyle bir yer yok.Tekrar teşekkür ederim.

Sayın Otium hocam,
Çok güzel açıklamanız için teşekkür ediyorum.Yarın dinlenmiş bir haldeyken hemen ilk işim olarak tarif ettiğiniz şekilde açıklamalarınızı uygulayacağım ve sonucu bildireceğim.Şimdilik iyi geceler dilerim.Bu arada bu stiker meselesi ile ilgili olarak Karşıyaka'da veya İzmir'de bunları bulabileceğim bir yer biliyor musunuz? Bizim Y.Foça'da böyle bir yer yok.Tekrar teşekkür ederim.

Klavye satın almayı düşünüyorsanız;

Kod:
http://www.sahibinden.com/rusca_klavye_a4tech_kls-7mu-2_grey_black_ps_2_usb_multimedia_rus-29WQQaXQQ11333506WQQpXQQdisplayitem

Bir bakın derim.

Sayın Otium Hocam,
Sayenizde konu halloldu.Emeğinize sağlık.Teşekkür ederim.

Ben teşekkür ederim, iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri