Run-Time Error 339 - Çözebilecek biri var mı??!!

witkey1234

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar Vista Business kullanıyorum.Service pack yok sistemde.Program yüklerken " Run-Time Error '339' : Component 'ickhttps2.ocx' or one of its dependencies not correctly registered : a file is missing or invalid " diye bir hata alıyorum.Ne yaptım ettimse bir türlü sorunu çözemedim.Bu sorunu nasıl çözebiliriz bir bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevineceğim.Şimdiden teşekkür ederim...

Service pack i kur bakalım bi

hangi program ADINI YAZARSAN ? calistirmak icin tüm yetkileri almis olmaniz lazim BILGISAYAR administartörü :) YAni eger siz seniz hesap sizinse degilse kullanici gruplarindan hangi hesabda calismasina izin vermek isterseniz o yetkileri yeniden tanimalisiniz !!
öncelikle etkin bir isletim sistemi kullnaniyorsaniz microsoft kaynakli bir program kurabilirsiniz hic bir sorun cikmamasi lazim,, gerekli ön programlar yüklüyse
DirectX.,
net framework,
sp 1,
güncellemeler,
calistirmak istedigin pro.component i üzerine sag tiklayip uyumluluk dan vista da calistir isaretleyip ADMIN MODUNDA BASLATILMASINA isaretleyip kabul edip OK'le ..
vista uyumlu pro olmayabilir,firewall bölümünden calismasina izin ver, ayrica antivirus ayarlarinda calismasina izin ver,, dene bakalim bu yöntemleri HANGI pro ADI yazabilirsen? baska bir yelpazeden farkli bir bakis YAPILABILIR..

Geri