Rtük Taslagi İle Televizyonlardaki Yabanci Payi Arttiriliyor..

Mephisto

R€B€L
Altın Üye
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
AKP'nin Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'na hazırlattığı RTÜK Kanunu Taslağı, yabancıların radyo ve televizyonlardaki payını artırıyor. Taslağa göre radyo ve televizyonlar, hisselerinin yüzde 49'unu halka arz edebilecek. Bu durumda yabancılar, borsaya açılan Türk televizyonlarının hisselerinin büyük bir kısmına sahip olabilecek.

AKP'nin Radyo ve Televizyon Üst Kurulu üye ve uzmanlarına hazırlattığı RTÜK Kanunu Taslağı, yabancıların radyo ve televizyonlardaki payını artırmayı öngörüyor.

Taslağa göre yabancılar bir televizyonda yüzde 50, ikinci televizyonda yüzde 25 hisse sahibi olacak. Bu maddenin yanında televizyon kuruluşlarının hisselerini halka arz etmesi ve borsaya açmasına izin veriliyor.

Bu durumda, yabancılar, halka arz edilen hisseleri de alarak bir Türk televizyonunda hisselerin büyük çoğunluğuna sahip olabilecek.

UlusalKanal​

Amaç ta tam bağımsız türkiye dir mutlaka. :D
teşekkürler Rebel

tabii canım tam bağımsız türkiye'miş :D:D:D güldürmeyin beni ya o değil de yakında türk bayrağı değişebilir , istiklal marşı falan da değişebilir he

yarın bi gün yabancılara satılan kanallarda 10kasımda Atatürk adına bir uygulama yapılmayaınca Kanaltürk'e yapılan yaptırımlar onlara uygulanacak mı acaba?

tabii canım tam bağımsız türkiye'miş :D:D:D güldürmeyin beni ya o değil de yakında türk bayrağı değişebilir , istiklal marşı falan da değişebilir he

"Taslağa göre yabancılar bir televizyonda yüzde 50, ikinci televizyonda yüzde 25 hisse sahibi olacak. "

Dostum bana gayet mantıklı bi acıklama geldi bu %50 ve %25..Ve biraz daha mantık katarsak isin icine bunların Turkiyenin iyiligin isteyen yonde bi politika izleyecegini sanmam pek..

Yok eger ben kabul etmıyorum dersen matematik bilimini redddetmis olursun saygı duyarım =)

Amaç belli adamlar akıllı.Mahalle mahalle aldılar yetmedi şimdi tvlerde boy gösteriyorlar.
Taslağı gururla ve sevinçle hazırlatan sayın büyüğe hürmetler....!!!!
Bakalım daha hangi TÜRK malını büyüme diye sattıracak

Geri