RonaLdo: "ManU'yu Unutmadım"

• Konbuyu başlatan SiR ReaLiST
  • Başlangıç tarihi
S

SiR ReaLiST

Guest
Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, eski takımı Manchester United'ı özlediğini belirtti

87082_news.jpg

94 milyon avroluk rekor bir bonservis bedeliyle Manchester United'dan Real Madrid'e transfer olan Portekizli oyuncu Cristiano Ronaldo'dan ilginç açıklamalar geldi.

News of the World'e konuşan Ronaldo "Manchester United'da oynamayı özledim. Takım arkadaşlarımla bir aile ortamı kurmuştuk. Altı yılın ardından onları bırakmak kolay olmuyor. Hâlâ fırsat buldukça maçlarını izliyorum. Bir gün oraya geri dönebilirim. Bunu gerçekten istiyorum" dedi.

Bazı takım arkadaşlarıyla halen görüştüğünü belirten Ronaldo "Wayne'i hâlâ arıyorum. Ferdinand, Vidic ve Evra ile de görüştüm. Onlarla her şey hakkında konuşuyoruz. Futbol veya başka bir şey farketmiyor" ifadelerini kullandı.

Real Madrid'de mutlu olduğunu söyleyen genç oyuncu "Burada mutlu olmadığımı söylersen nankörlük etmiş olurum. Manchester United'ı bıraktığım için üzgünüm ama burada da oldukça iyi bir ortam var. Sözleşmemin sonuna kadar burada kalmak istiyorum. Gelecekte ise neler olacağını tahmin edemezsiniz" diyerek Manchester United'a geri dönebileceğinin sinyallerini verdi.

25 yaşındaki Ronaldo, 3-0 kazanılan Xerez maçında iki gol atarak maçın yıldızı olmuştu.

logo_hp.png

Geri