Rodrigo Tabata nasıl bir oyuncu?

Hyperion

Rally Art
Reaction score
0
Beşiktaşlı futbolculara, 5 gündür birlikte idmana çıktıkları Brezilyalı yıldızı sorduk. Siyah-Beyazlılar yeni takım arkadaşları hakkında şunları söyledi:D

Rüştü Reçber
“Bir futbolcunun maliyeti, sadece yönetimleri ilgilendirmeli... Kalan herkesin tek ortak derdi olmalı, oyuncu sahada takımı için neler yapıyor. Geçen sezon Yusuf Şimşek için de benzer şeyler söylenmişti, ama Beşiktaş’a yaptığı katkı ortada. Kazanılan iki kupada da önemli payı oldu. Aynı katkıyı Tabata’nın yapacağına da kesin gözle bakıyorum.”

İbrahim Üzülmez
“İlk önce şunu belirteyim ki, Tabata her takıma lazım olan bir futbolcu. Kıvrak, topla yumuşak, şutu var, pası var, mücadelesi var. Daha ne beklenir ki... Büyük takımlarda rahatlıkla oynayabilecek özellikleri barındırıyor. Geçen sezon yaptıkları da ortada. Bize bundan sonraki maçlarımızda, bilhassa hücum yönünden önemli katkılar yapacaktır.”

Mert Nobre
“Öncelikle yapılan çok ayıp. Daha oynamadan acımasızca eleştirildi. Futbolcunun yaşı veya bonservisine ödenen para ikinci plandadır. Önemli olan, takımına yapacağı katkı olmalıdır. Tabata ile birlikte oynayacağım için mutluyum. Çünkü forvete önemli katkı yapacağından eminim. Bu yetenek ve potansiyeli fazlasıyla var. Herkes ona hayran kalacak.”

Uğur İnceman
“Takımımıza ofansif yönde katkısı olacağı kesin. Yaklaşımı iyi. Nereye ve ne için geldiğinin de, camianın beklentisinin de farkında. Kadromuzu daha da zenginleştirdi. Forma savaşı kızışacak, bu da tüm futbolcuların kendilerini her an, en üst düzeyde hazır tutmalarına neden olacak. Tabata’nın varlığı, her anlamda olumlu yansıyacaktır.”

Bobo
“Daha geleli 5 gün oldu. Bu süre içinde bile herkeste olumlu bir izlenim bıraktı. Kendisini Brezilya’dan tanıyorum. Futbolculuğunu da çok yakından bildiğim bir oyuncu. Birlikte büyük işlere imza atacağımızı düşünüyorum. Özellikle asistleriyle bizi destekleyecektir. Kendi atacağı goller de olacaktır tabii. Her yönden olumlu bir isim.”

Batuhan Karadeniz
“Tabata gibi bir oyuncuyu beğenmeyenleri anlayabilmek mümkün değil. Gelir gelmez kaynaştık. Çalışmalara her şeyiyle kendini veriyor. Çabuk, direkt kaleye gidebiliyor. Kafası hep pas verebileceği bir arkadaşını arıyor. Öyle çabuk pes eden bir yapısı da yok. Herkesin düşüncesi farklı olabilir, bize, özellikle gol sayımıza önemli katkı sağlar.”

İbrahim Toraman
“Bir forvete dönük orta saha oyuncusundan ne beklenir, hangi özelliklere sahip olması istenir, hepsini alt alta, toplayın, işte o isim Tabata. Koparılan fırtınaya bir anlam vermek zor. Böylesine önemli bir oyuncuyu takıma katanları kutlamak gerekirken, eleştiri niye? Çıkacağı ilk maçta nasıl bir futbolcu olduğunu herkese göstereceğine eminim.”

Kaynak Fanatik :gulumseCocuk:

Manchester'da 17 milli

Çeşitli milli takımlara 17 temsilci gönderen İngiliz ekibinin menaceri Sir Alex Ferguson'un tek isteği, futbolcularının sağlam dönmesi.

Beşiktaş’ın bu sezon Şampiyonlar Ligi B Grubu’ndaki rakibi olan Manchester United’ın 17 futbolcusu, 2010 Dünya Kupası finalleri eleme maçları için milli takım kamplarına katıldı. 12 farklı ülkeye dağılan oyuncular, ancak 11 Eylül’de milli takım kamplarından dönecekler. Menacer Sir Alex Ferguson milli maçların ardından 12 Eylül’de Premier Lig’te Tottenham, 15 Eylül’de Şampiyonlar Ligi’nde Beşiktaş ve 20 Eylül’de yine Premier Lig’de Manchester City ile karşılaşacaklarını belirterek, oyuncularının bu zorlu yoğun maç trafiği öncesinde sağlam dönmelerinin kendileri için çok önemli olduğu söyledi. Kırmızı Şeytanlar’da milli takım kamplarına giden oyuncular şunlar: Wayne Rooney, Wes Brown, Michael Carrick, Ben Foster (İngiltere), Nani (Portekiz), Patrice Evra (Fransa), Joony Evans (Kuzey İrlanda), Antonio Valencia (Ekvador), Dimitar Berbatov (Bulgaristan), John O’Shea, Darron Gibson (İrlanda Cumhuriyeti), Ji-Sung Park (Güney Kore), Nemanja Vidic, Zoran Tosic (Sırbistan), Darren Fletcher (İskoçya), Ritchie De Laet (Belçika), Federico Macheda (İtalya U-21).

Kaynak Yine Fanatik :gulumseCocuk:

Serdar artık daha farklı!

Mustafa Denizli'nin “Onu bu takımın büyük yıldızı yapacağım” dediği Serdar Özkan, hocasının güveni karşısında gurur duyduğunu söyledi.

Mustafa Denizli’nin “Onu bu takımın büyük yıldızı yapacağım” dediği Serdar Özkan, hocasının güveni karşısında gurur duyduğunu söyledi. Genç oyuncu, “Beşiktaş’ın alt yapısından gelen biri olarak A takımda oynamak, bana ayrı bir misyon yüklüyor. Göstereceğim performans sadece benim değil, oradaki bir çok genç kardeşimize de ışık olacak. Sakatlıklardan yana bir ara duraklama dönemim oldu. Şimdi yeniden toparlandım. Gaziantepspor maçında çıkışa geçtim, ancak bu daha başlangıç. Hocamın bir oyuncusuna güvenip inanması, sorumluluk vermesi çok büyük olay. Buna layık olma adına daha çok çalışıp, kendime kadroda sürekli yer açmak istiyorum” dedi.

Kaynak:Fanatik :gulumseCocuk:

Hayırdır kardeşim kaynağın fanatik olması çok mu komik? :gulumseCocuk:

haklısın aslında sadece gülmek gerekir fanatiğin haberlerine hiç aklıma gelmemişti. :gulumseCocuk:

vay be adamların yedekleri bile milli takım oyuncusu. işimiz çooook zor.

İnşallah içlerinde kıskanan yoktur aldığı parayı filan yoksa takım içinde husumet çıkar. futbolcular tabi ki böyle konuşurlar medyaya takım birbirine çok bağlı ayağına. içlerini bilemeyiz. Mesela Tello haklı olarak bunu soruın edebilir.

bi kaç maç oynasın o zaman belli olur.. henüz çok erken yorum yapmak için.. ama şahsi kanaatim o paraya adından daha çok bahsedilen bir yıldız alınabilirdi

hı hı evet 8 yabancıyı türk vatandaşına çevirirsiniz artık önemli olan 1.olmak değil mi

Geri