Rockçı Marilyn Manson Evlendi!..

piken

New member
Reaction score
0
Ünlü ABD’li rock yıldızı Marilyn Manson, dört yıldır birlikte olduğu kız arkadaşıyla evlendi.LOS ANGELES - People dergisi, gerçek adı Brian Warner olan 36 yaşındaki Manson’ın, 33 yaşındaki dansçı Heather Sweet ile İrlanda’da, bir dostlarının evinde düzenlenen törenle evlendiğini duyurdu.

Tartışmalı şarkı sözleri ve davranışlarıyla muhafazakar grupların tepkisini çeken Manson ve Sweet’in nikah törenine, 60 civarında davetlinin katıldığı belirtildi.

mary2gr.png

görünüşü ofsayt ama ne diyelim arkadaşın dediği gibi mesut bahtiyar olsunlar. Gerçi yanındakide pek sağlama benzemiyor :D En fazla 3 ay sürer heralde evlilikleri :D

hehehehehe :)
tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş :)
bizim atalarımız da her olay için bi söz söölemişler :)

ne guzel

Gorununu$une aldanmayin beyler, cok $irin ve cici bir adam bu herif, resim tablo
filan yapiyor , $iir yaziyor , annesiyle ya$iyordu bir ara, ben buna mail atmi$tim
bir yerleden mailini bulmu$tum , bizimde rock grubumuz var seni cok begeniyorz
filan diye hemen ertesi gun bana cevap yazmi$ ,

ben bu adami tuttum cok iyi bir kalbi var, sonucta bu onun pazarlama stratejisi
marilyn manson onun hayal gucundeki zat, normalde ne oyle makyajlar nede oyle
sacma sapan kostumler giyiyor :)

Bir mail atayim bakalim daha kullaniyorsa tebrik edeyim brian abiyi

:alkol: :alkol: :alkol: :alkol: :alkol:

ben bu adamı ruyamda gorsem korkarım ya ama kendı capında super bı ınsan gerckten...

klipleri haric herseyiyle bence 10 numara bir adam bu ya
neyse bir yastikta kocasinlar :D

piken haber küsel ama Bay Manson'ın dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi ve haliyle evlendiği kişi Deetah von Teese'den (ki biz bu ablayı mobscene'de kadeh içinde strip-tease yaparken izledik) başkası değil..

bu adamın çocuğu da beyaz suratlı çıkar Allah bilir :):):)

benigno' Alıntı:
piken haber küsel ama Bay Manson'ın dört yıldır birlikte olduğu sevgilisi ve haliyle evlendiği kişi Deetah von Teese'den (ki biz bu ablayı mobscene'de kadeh içinde strip-tease yaparken izledik) başkası değil..
walla bnm hbri aldıım yerde bu resim vardı hbrin üstünde bende bunu koydummm

awwww hibinolarda evlenebiliyorlarmış (normal bir evlilik olarak :) ) wallah şaşırdım aferim erkek adam olmaya niyetli adımlarını sezdim helal olsun Marilyn'e :)

bu her,f, d,nlemeyin pisliğin teki arkadaşlar
satanisitn teki konserlerde fln seyircilerin üstüne işiomuş fln
kız çocuklarını taciz ediomuş
kaburga olayı doğrudur
annesine teca.üz etmişliği vardır

referans:
http://www.johnnyleeclary.com/manson.htm

bu sitede hıristiyanlık ile bazı bilgiler var , adama mail attım makaleleri silsinler die

Geri