Robotlor diyarı..

PRotype

Game Spider
Altın Üye
Reaction score
0
İleri teknolojisiyle adından söz ettiren Güney Kore'de Robot Diyarı kuruluyor. Yakında Robotların da kendilerine ait şehirleri olacak.

Teknoloji hızla ilerlerken robotlarla ilgili gelişmeler de hızlı bir şekilde artıyor. Ruh halinize göre davranmaktan futbol oynayabilmelerine kadar binbir türlü maymunlukları yapabiliyorlar. Güney Kore de robot teknolojisi konusunda en üstün teknolojiye sahip ülkelerden biri. Sahip oldukları üstün teknolojiyi her daim geliştirme amacında olan ülkede robotlar adına büyük bir adım atılıyor ve robotlara özel şehir kuruluyor: "Robot Land".

Henüz robotların resmi şehirleri değil ama bu adım da başlangıç için oldukça iyi. Robot Land'in içerisinde onlarca endüstriyel fabrika bulunacak ve tabiki bu fabrikaların büyük çoğunluğu robot endüstrisi ile ilgili olacak. Buna rağmen tüm şehir fabrikalar ile dolup taşmayacak. Robotlar için oyun parklarından özel robot turnuvaları için stadyuma kadar bir çok yapıya sahip olacaklar.

Korea.net'e göre önümüzdeki kasım ayında çalışmalar tam gaz başlayacak. Robot Land'in kurulumunun 2009 yılında bitmesi bekleniyor. Tüm bu proje 500 Milyar Dolar'a mal olacak.

Kaynak : Techno - Labs​

Ben sevmem ya böyle robot falan :)

ama Türkiye'de iyikide böyle bi proje yok,gora da gördük robotlara nasıl davrandığımızı :D

sonra robotların şehrini falan basarız,kötü olur sonuç hepsi mundar olur :D

abi iki sene üst üste Lego Robot yarışmasına katıldım

ve artık robotlara alıştım :D

sen nasıl bi robota aşık olursun törede varmıdır :durdurun

ya bu adamların işi gücü yok mu ya manyak lan bunlar ya bırak bırak adam olmaz bunlardan:)

Geri