Robot Resminizi Yapın.. ONLINE

YoUcAnCall911

Kadim Dost
Reaction score
0
verilmiş oldugunu zannetimiyorum ki senin elinden verilmesi ayrı bir güzellik :) biraz kurcalamak lazım bu sayfayı , çok seçenek var,oldukça güzel robot resimler çıkartabiliriz..

aklıma geldi ....kaygısızlar dizisi, adam karakolda karısın arıyor, komser adama tarif et arkadaşlar karının robot resmini çizsin diyor, adam.. gerek yok komser bey aha resmi var bende karımın... diyor, komser... OLLMAZ! dedikya robot resim olacak, git tarif et çizsinler :D

ben görmediğim için
hayal gücümü kullanarak youcancall i çizdim,

youcancall8aq.jpg

Simdi YoUcAnCall911 haji mi oldu yani yoksa hoja miydi :D

MonaLisaYiCizenKisi' Alıntı:
aklıma geldi ....kaygısızlar dizisi, adam karakolda karısın arıyor, komser adama tarif et arkadaşlar karının robot resmini çizsin diyor, adam.. gerek yok komser bey aha resmi var bende karımın... diyor, komser... OLLMAZ! dedikya robot resim olacak, git tarif et çizsinler :D

ben görmediğim için
hayal gücümü kullanarak youcancall i çizdim,
e tabi hersey biraz da hayal gücü... Da Vincinin bendeki hayali farklı ama şayet Mona Lisayı Çizen Kişiyi düşünürsek şöyle birşeyler çıkabilir bence... :cool:

(Herşey şaka tabi...) Eğlencenize bakın arkadaşlar...

Ares cok yakisiklisin bende deneyecektim bisiler ama daha mausu tutacak takatim kalmadi...
Size kolay gelsin artik denerim bir ara

Buna benzer bi cd vardı bende proğram bilgisayar aldığımda vermişlerdi baya uğraşmıştım kendimi hiç benzetememiştim ama kız arkadaşımı tıpa tıp çizmiştim :)

Ben kendimi benzetemedim, zaten resmim hep kötüydü. :) Tşekkürler...

adsz9dp.png

SAoL youcancall ;) iyi site...

walla bomba bişeymiş yaw. Herkes bi denesin bence

Geri