Robot Millenium V21.0

paylaşım için teşekkürler kardeş, indirdim ben ama yükleme menüsünde robot sekmesi tepki vermiyor yardımcı olabilir misin. başka yükleyen arkadaş var mı?

CD ye yazdırıp oradan deneyebilirsin. Ya da Install klasörünün içinde Robot klasöründe setup.exe yi çalıştırıp kurabilirsin. (Ben bu şekilde kurdum)

rardan çıkarıldığında robot klasöründe setup.exe olmuyorda esop klasöründeki setup ı robot klasörüne atınca kurulum gerçekleşiyor.

paylaşım için tsk ederim ama birde ne işe yaradıgı hakkında bilgi verseydin daha iyi olurdu
bir iki de resim olsa fena olmazdı....

Ana menüdeki robobat kısayolu çalışmadı,robabat klasörünü içerisinde setup yok ama APILOG dosyasının içerisindeki setup dosyasını robobatın içine atıp çalıştırınca kuruluyor.Programı kurdum, çalışıyor ve analiz sonuçlarında da sorun yok yani raporları veriyor.Beni cezbeden kısmı çelik birleşim hesabını da yapması; programın canavarı Robobat! :D

Arkadaslar programi simdi indirmeye basladim ancak bu program detay cizim programi mi yoksa hesap programi mi, ben celikciyim ama ilk defa duydum bu programi guzel birsey gibi duruyor.

Uni_mull un içindeki mylittlekeys.reg dosyası nerde? kurdum hata veriyor program?bilen var mı

arkadaslar merhaba
ben dosyaları indirdim vede kurdum fakat diger dosyaları kurmayı yapamadım. kurulum sırası nasıl olacak ve ilac içindeki dosyaları nasıl kuracagım. yardım eden olursa co sevinirim. tsk....

Robot Millenium vista da nasıl cracklanır bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

benim bir sorunum var proğramı yükledim fakat crack yapamadım lütfen yardım

tmm da ne işe yarıyor arkadaslar bu program

hocam programı kurduk ama bir türlü crackleyemedik yapan bi arkadaş izah eder ve yardımcı olursa seviniriz..

Geri