Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paylaşım için teşekkürler kardeş, indirdim ben ama yükleme menüsünde robot sekmesi tepki vermiyor yardımcı olabilir misin. başka yükleyen arkadaş var mı?
Ana menüdeki robobat kısayolu çalışmadı,robabat klasörünü içerisinde setup yok ama APILOG dosyasının içerisindeki setup dosyasını robobatın içine atıp çalıştırınca kuruluyor.Programı kurdum, çalışıyor ve analiz sonuçlarında da sorun yok yani raporları veriyor.Beni cezbeden kısmı çelik birleşim hesabını da yapması; programın canavarı Robobat!
Arkadaslar programi simdi indirmeye basladim ancak bu program detay cizim programi mi yoksa hesap programi mi, ben celikciyim ama ilk defa duydum bu programi guzel birsey gibi duruyor.
arkadaslar merhaba
ben dosyaları indirdim vede kurdum fakat diger dosyaları kurmayı yapamadım. kurulum sırası nasıl olacak ve ilac içindeki dosyaları nasıl kuracagım. yardım eden olursa co sevinirim. tsk....