Roberto Carlos: "Kupa almadan gitmem."

Novace

New member
Reaction score
0
Roberto Carlos: Kupa almadan gitmem
Roberto Carlos, "Bir süre önce Katar´dan ve eski takımım Real Madrid´den cazip teklifler aldım. Ancak Fenerbahçe´de lig ve kupa şampiyonluğu yaşamak için bunları geri çevirdim" dedi.

2zdx3le.jpg

Sarı-Lacivertli forma altında geçirdiği 2 sezonda sadece Süper Kupa mutluluğu yaşayan Roberto Carlos, "Bir süre önce Katar'dan ve eski takımım Real Madrid'den cazip teklifler aldım. Ancak Fenerbahçe'de lig ve kupa şampiyonluğu yaşamak için bunları geri çevirdim" dedi. Fenerbahçe'de çok mutlu olduğunu vurgulayan Sambacı, Eşim de ortamı çok beğendi ve mutlu olduğunu söyledi. Yeni hocamız Daum, karakteri ve tecrübesiyle bize çok iyi yön veriyor. Yeni arkadaşlarımızla birlikte, geride bıraktığımız üzücü iki yılı unutup, yeni bir sayfa açacağız. Ben de takımın tecrübelisi olarak elimden geleni yapacağım diye konuştu.​

Kaynak

mesajLar siLindi..
kupa denince bişi oLuyor türk miLLetine,kupayı çok konuşana vermiyorLar beyLer..

alatsaray uefa kupasini aldiginda 2000 yilinda gene fenere yenildi bizim sizi yenmemiz ne kupa nede sampiyonlar ligi kupasidir biz sizi yenince lig bizim icin biter galatasaray icin bundan büyük utanc yok

Şuraya açılan her konuyla dalga geçmekten ne zaman vazgeçeceksiniz?

Geri