Roberto Carlos bunu yaparsa

คђєηq

¢ιкℓє† & รєχ
Reaction score
0
Sevilla maçında sakatlanan Fenerbahçeli Roberto Carlos hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.
Lig Tv'de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programın daimi yorumcusu ve Milliyet Yazarı Atilla Gökçe, Roberto Carlos hakkında şok bir iddiada bulundu.
Gökçe, Sevilla maçında dizinden aldığı darbeyle sakatlanan Carlos'un kendisine hiç yakışmayan bir profesyonellik yaptığını öne sürerek "Gençlere örnek olması gereken Roberto Carlos, böylesine önemli bir karşılaşmaya tekmelik takmadan çıkmış. Sakatlandığı an kameralara da yansıdı. Carlos'un dizinde tekmelik olmadığı televizyonda da görüldü. Carlos, bu hatası nedeniyle önemli maçlar arefesinde Fenerbahçe'yi yalnız bırakmamalıydı" dedi.

adamlar nerden açık bulsak da yeerin dibine geçirsek diye yer arıyor..bunu yapan büyük ihtimalle yarın mac yapacagız rakip takım taraftarlarından biridir..peki bu konuyu carlosa sormuslar mı?ben bi özet geçeyim de şimdilik açıklayıcı olsun.carlos dediğin adam 2 tozluk takar ve bu sebepten tekmeliği zor görülür.ben lisede okullararası maç yaptıgımda bile tekmeliksiz oyuncuya top oynatmazlarken şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda bu gerçekleşecek bir olay mıdır?

adamlar nerden açık bulsak da yeerin dibine geçirsek diye yer arıyor..bunu yapan büyük ihtimalle yarın mac yapacagız rakip takım taraftarlarından biridir..peki bu konuyu carlosa sormuslar mı?ben bi özet geçeyim de şimdilik açıklayıcı olsun.carlos dediğin adam 2 tozluk takar ve bu sebepten tekmeliği zor görülür.ben lisede okullararası maç yaptıgımda bile tekmeliksiz oyuncuya top oynatmazlarken şampiyonlar ligi gibi bir organizasyonda bu gerçekleşecek bir olay mıdır?

sana katılmamak eldemi....

fenerli degilim ama sana katiliyorum

Sen Bari Yapma Atilla Gökçe

Gün geçmiyor ki medyamız yeni bir abukluğa imza atmasın sayın Fenerbahçeliler. Bu abuklukların son örneğini ise, yaşını başını almış mesleğinde duayen mertebesine ulaşmış anlı şanlı Atilla Gökçe ağabeyimiz verdi. Genç ve Fenerbahçe üzerinden prim yapmak isteyenlerin bu türlü haber ve yorumlarına alıştık aslında ama Atilla ağabey bizleri şaşırtmayı başardı bu sefer. Ajanslara düşen haber şöyle: Lig Tv`de yayınlanan Futbol Gündemi isimli programın daimi yorumcusu ve Milliyet Yazarı Atilla Gökçe, Roberto Carlos hakkında şok bir iddiada bulundu.

Gökçe, Sevilla maçında dizinden aldığı darbeyle sakatlanan Carlos`un kendisine hiç yakışmayan bir profesyonellik yaptığını öne sürerek "Gençlere örnek olması gereken Roberto Carlos, böylesine önemli bir karşılaşmaya tekmelik takmadan çıkmış. Sakatlandığı an kameralara da yansıdı. Carlos`un dizinde tekmelik olmadığı televizyonda da görüldü. Carlos, bu hatası nedeniyle önemli maçlar arefesinde Fenerbahçe`yi yalnız bırakmamalıydı" dedi.

Atilla ağabey tekmelik takmamakla itham ettiğin Roberto Carlos`u gençlere kötü örnek olmak, profesyonelliğe uygun davranmamakla suçlamışsın. Peki sen; incelemeden, anlamadan, dinlemeden böyle bir yorum yaptığın için, ne yapmış oldun?

2nquw68.jpg

5a01fs.jpg

20sauma.jpg

http://www.antu.com/AntuHaberOku.aspx?ID=9239

genç takımlarda futbol oynarken maç öncesi yan hakemlerin ilk başta kontrol ettiği şey tekmelik giyip giymediğimizdi..
kaldı ki amatör takımda oynuyordum..
ş.ligi bir organizasyonda tekmeliksiz futbolcu sahaya çıkıp 90 dakika mücadele edecek ve hakemler bunu fark etmeyecek ?
heralde o hakemler bir daha ellerine ne düdük ne de bayrak alabilir..

Geri