Roberto Carlos’tan şok karar!

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0
Carlos’tan şok karar!
fft3_mf231548.Jpeg

Fenerbahçe’nin sözleşmesini bir yıl daha uzattığı Brezilyalı yıldızı, ülkesinde yaptığı açıklamada sarı-lacivertli kulüpten ayrılmak için yönetimle görüştüğünü, bir yıl Santos’ta oynadıktan sonra futbolu bırakacağını söyledi

Fenerbahçe’nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos ülkesinde bomba etkisi yaratacak açıklamalar yaptı.
Terra gazetesine konuşan tecrübeli oyuncu, sarı-lacivertli takımdan ayrılmak için yönetimle pazarlık yaptığını söyledi. Fenerbahçe ile sözleşmesini bir yıl daha uzatmasına rağmen ülkesini çok özlediğini vurgulayan Roberto Carlos, “15 yıldır Brezilya’nın dışındayım. Artık bavullarımı toplayıp geri dönmenin zamanı geldi. Bu isteğimi Fenerbahçe Yönetimi anlayışla karşıladı. Karşılıklı görüşmelerimiz sürüyor. Sanırım bir sorun çıkmayacak” dedi.
Brezilya’ya döndükten sonra daha önce söz verdiği gibi bir yıl daha oynayacağını ve kramponlarını öyle asacağını kaydeden yıldız oyuncu, Türkiye’deki günlerinin sayılı olduğunu ileri sürdü.
Santos Kulübü ile anlaşmak üzere olduğunu ve büyük olasılıkla futbol hayatını burada bitireceğini belirten Roberto Carlos, dönme sebebinin tamamen ailevi sorunlardan kaynakladığını ifade etti.

‘Başka neden aranmasın’
Türkiye’de çok büyük bir sevgi gördüğünü ve Fenerbahçe’yi bırakmanın kendisi için zor olacağını bildiğini söyleyen Brezilyalı yıldız, bu kararının arkasında başka nedenler aranmamasını istedi. Fenerbahçe’den bir kupa alarak ayrılmayı hedeflediğini kaydeden Roberto Carlos, “Beşiktaş ile oynayacağımız final maçını kazanarak bu mutluluğu yaşamak istiyorum. Bu benim için çok önemli” diye konuştu.

kaynak

Cok güzeL haber inş dogrudur. . .

1-Bi başa yaradığı yok
2-Bu senekı performansla bence butun takımı yenılesınler

yaw yapmayın arkadaşlar Biz FEnerbahçeli olarak trabzonsporlu taraftar ve yönetici tarzında düşünceye sahip olmamalıyız Roberto Carlosu eleştrieceğimize adamın 36 yaşında erkek gibi çıkıp her maçı oynamasını taktir edip guiza ve yasin can gökhan emreciksin vs. gibi futbolcular hakkında konuşalım böle düşünürsek yarın C.ronaldo bile gelse biz yine eleştiririz buda yanlıştır

naptı 2 sezondur ?Gökhan Emreciksinin performansından da memnunum su ana kadar olan kı tabı ama hepsı fıss

inşallah gidersin. zaten Türk futboluna kattığın birşey yok

ben çok seviyom carlosu ama dediği de mantıklı bu onun vereceği bir karar onun için onu anlayabiliyorum

berbat bı oyuncu 90 dakıka ıcınde minimum 10-15 hata rahatlıkla yapıor ŞL ide(eger dıkkatlı ızledıysenız)bu Berbat Oyuncu Yüzünden Kaybettınız.Benim Temennım Gitmemesı Sonucta Galatasaray'ımızın İşine Gelir :D

Adam harbiden sağlam futbolcu, bu yaşına rağmen her takımda oynar ancak
Türkiye'de her takım futbolcusuna yada Teknik direktörüne artistlk yapmicaksın , yemez...

Fenerbahçeye pek katkısı olmadı.Bu saatten sonra olması gereken yer ya brezilya 2. ligi yada Katardı.Kendi memleketini seçmiş helal olsun.Gitsin de yerine türkler geçebilsin

Geri